Alexandra alanning

Fredag och en liten throwback till 2014

Skrivet av Alexandra Grahn 11.11.2016 | 1 Kommentarer

Hej från ett snörikt Åland! Vi fick snö redan i början av veckan och man börjar bli van med att det är vitt på marken när man går ut! Skoj! Snart är det julmarknad på Jan Karlsgården och Kastelholms slott och jag hoppas så att snön håller i sig till det! Sist jag besökte marknaden, 2014, var det grönt på marken. 

 

I dag är har jag haft ledigt från jobbet, alltså gradudag. Jag var ledig i tisdags också men fick ingenting gjort då. Vet inte vad som hände med den dagen jag fick varken skrivet något eller gjorde något annat vettigt. 

 

I dag kom jag igång ganska sent, men har nu har suttit några timmar med gradun och kommit liiite längre fram i alla fall! 

 

Egentligen gillar jag fredagar som jobbdag bäst! Känns som att man får ett värdigt slut på veckan! Man orkar det sista och så får man vara ledig sen. När jag bodde i Vasa och jobbade på banken var fredagar min favoritdag att jobba på. Hade nästan aldrig några föreläsningar på fredagar så det blev min jobbdag istället. 

 

Nu ska jag skriva vidare på gradun för sen ska jag iväg på AW! 

 

Trevlig helg! 

 

IMG 4239Throwback till 2014 och julmarknaden vid Jan Karlsgården och Kastelholms slott. Jag gick på medialinjen och hade just avslutat två veckors redaktionspraktik på Nya Åland när den här bilden togs. Aldrig hade jag väl kunnat tro att jag två år senare skulle bo på Åland och jobba på samma tidning!  

Kommentarer

  • Sarah Nedergård 11/11/2016 6:28pm (6 år sen)

    Hördudu, borde vi inte ta en liten Sevendaysbloggräff du å jag? :) Ålandedition liksom!

    • Alexandra Grahn 11/11/2016 11:00pm (6 år sen)

      Ja! Håller med! :) Säg bara när och var så hittar vi på nåt!

Skriv en kommentar