Alexandra alanning

Gilmore Girls!

Skrivet av Alexandra Grahn 29.11.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Spoiler alert, har ni int sett de nya Gilmore Girls-avsnitten och int vill veta vad som händer så sluta läsa här.

 

Alltså, måste få skriva om de nya Gilmore Girls avsnitten, säsong 8, A year in the life.De släpptes i förra veckan jag skrev tidigare att trailern verkade aningen krystad. 

Avsnitten var både bra och dåliga. De fanns några bra stunder men sen fanns det också några riktigt dåliga delar. Som t.ex. musikalen, man bara alltså va va de där?

Har man sett alla 7 säsonger finns det många tillbakablickar och referenser till gamla avsnitt. Jag tror inte att man njuter av de nya avsnitten lika mycket om man inte sett serien innan. Men det är ändå ingen fullpoängare, tvärtom man blir besviken flera gånger. Som slutet, de fyra sista orden. VARFÖR avslutar man något med en cliffhanger? Blev så störd! Men sen börja jag fundera och kom på att cirkeln e sluten. Logan måste vara pappan och Jess är Rorys "Luke". Hon går med andra ord precis i sin mammas fotspår. Den rika pappan och den sanna kärleken, även om det inte visades men så tror jag att det är. Åååh varför är jag inte så här engagerad och analyserar mer "vettiga" saker istället :D 

Saknade Sookie St:James, hon syntes bara en liten stund. Miss Patty hade blivit smal (men det såg man redan i slutet av säsong 7 att var på gång). Det kom aldrig fram om Taylor var gay (har alltid trott det) och man fick inte se Liz och hennes man (vilket var bra för hennes man var en irriterande karaktär) och Dean var med en riktigt kort stund i slutet. Tyckte att Rory verkade lite vimsig och fattade inte riktigt varför de måsta ha henne att flyga fram å tillbaka från London i de första avsnitten. Rory är 32 år i de här avsnitten det vill säga lika gammal som Lorelai var när serien började. Visst ja det finns en slags symbolik i det men känns som att Rory var aningen för borta med vinden med tanke på hur hon var hela serien. Gillade dock författargrejen på slutet. Det jag också gillade var att Emily gjorde en totalomvändning och att Lorelai och Luke till slut gifte sig :) 

 

Finns det flera Gilmore fans därute? Har ni sett? Vad säger ni? 

 

http://www.youtube.com/watch?v=oTKD7JOMXHs

  / Kommer alltid vara team Logan! 

Kommentarer

  • Evve 30/11/2016 12:04pm (5 år sen)

    Alltså slutet?? man kan bara inte sluta en serie sådär! Jag hade så sett framemot den här säsongen men jag blev lite besviken. jag hade tänkt att jag kommer sträckse alla avsnitt men det var inga problem att pausa mitt i?! varför har de "förstört" Rory på det där sättet? hela gejjen har ju varit lite att hon varit så annorlunda mot Lorelai o gått sin egen väg men nu.. det var så många frågor som lämnade utan svar.

    • Alexandra Grahn 30/11/2016 4:27pm (5 år sen)

      Ja reagera också på att man int sträckså alla avsnitt, blev tvungen att ta paus för de va lite tråkigt ibland. Jaa Rory var nog int den Rory som man var van med från serien. Och slutet, Why why why? Man sko ju vila ha mer, MEN då sko de väl bli ännu sämre?

Skriv en kommentar