Alexandra alanning

Guilty pleasures

Skrivet av Alexandra Grahn 22.11.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Guilty pleasures listan varsågod! 

Vin och pizza

Ett glas kallt vitt vin och pizza är kanske det godaste som finns. Helst ska de vara en tacopizza från Diablo här i Mariehamn. Vinet får vara nästan vad som helst så länge det är kallt.

Teen mom OG och 16 & pregnant

Drama från USA I love it! Kan lätt spender en söndag med se på dom här programmen. Bästa är när MTV har Teen mom-marathon.

Finsk musik

Jenni Vartiainen, Jannika B, Cheek, VilleGalle, Kaija Koo, Anna Puu, Samuli Edelman, PMMP, Chisu, Haloo Helsinki, Jonna Tervomaa, JVG, listan tar int slut. Har perioder då jag bara lyssnar på finska artister. Har sett flera av dom här live också.

 

Brittisk accent eller australiensk

Helst en kar som pratar.

Perfekt eyliner 

Då har man voittaja fiilis! 

Flyga

Vet inte om det räknas men jag älskar att flyga flygplan. Har bara åkt färja från Åland en gång sen jag flytta hit, tar alltid flyg om jag ska till Österbotten eller Helsingfors.

Uppsatt bad hairday-hår

När man vaknar och har riktigt skitigt hår och sätter upp håret och allt äckliga bara försvinner upp i en eller två tofsar.

Bild 22 11 2016 kl. 21.16 2

Kommentarer

  • Aidai 30/11/2016 11:14am (5 år sen)

    Tjena Santiago! Känns lite "yesterday" att kommentera dehär inlägget men kände att jag va tvungen när det handlar om finsk musik! <3 Hört låten "Elefantin paino" med Ellinoora?? Hörde den första gången igår and I´m hooked! SÅ BRA! Ha det bäst på din ö och så hoppas jag du kommer hitåt snart. Saknar dej!

    • Alexandra Grahn 30/11/2016 4:28pm (5 år sen)

      Heeej Ida :) Finsk musiktips, I love it! Har int hört den men ska genast ta å sätt igång Spotify! Saknar dig å <3 jag kommer snart ditåt, hoppas vi syns tå! <3

Skriv en kommentar