Alexandra alanning

Hemliga resan

Skrivet av Alexandra Grahn 15.12.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Ja vart e de vi ska åka imoron, jag vet int ännu! De e så roligt att få bli överraskad även om det int är en stor grej eller en lång resa (tror ja) så tycker jag det ska bli skoj, väntar sååå! Jag å Simon tycker båda två om att resa men vi har int gjort så många resor under årens lopp. Vi har prioritera annat istället, har tänkt skriv ett inlägg om he lite senare.

Men nu ska vi äntligen iväg på nåt! Har försökt lirka ur Simon hela veckan vad de e han har planerat åt oss men han säger int. Igår så han så här:

Han: Tänk om det är så att vi bara far till hotellet på Arken? 

Jag: Nå då måst vi fara ut på krogen, vi har ju nära till att fara å sova sen i alla fall! 

På tal om Arken, där samlas ju alla som far ut på juldan här på Åland. Prata med en kollega om att jag nog int tänker fara ut på juldan här för jag kommer ju int känna nån. Alla som studerar å kommer hem över jul e ju här då så de lär vara fullt me folk. Int för att man nu annars känner så många heller men på juldan är det extra myki folk i farten. 

Dessutom e de några år sen jag å kompisarna var ut på juldan, vi har väl blivi gamla å samlas hemma hos nån istället. För alltid e de nån som e gravid nuförtiden å då kan vi ju int fa tänker hela gruppen! Alla måst vara tillsammans :) Saknar er tjejer <3 

 

Ska ni ut på juldan? Vart då? 

 

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar