Alexandra alanning

Hiss och diss

Skrivet av Alexandra Grahn 12.12.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Sammanfattar läget med lite hiss och diss.

 

DISS

Har hemlängtan till Österbotten för första gången sen jag flytta hit. 

 

Eftersom jag saknar Tärjär saknar jag också mina kompisar där. 

 

Har mycket jag borde göra men får inget gjort. Självdisciplin where are youuu?

 

Nya Ålands redaktion är ett flyttkaos! Svårt att koncentrera sig på jobbet. Att vi flyttar är egentligen en bra sak, men tråkigt att behöva genomföra själva flytten. SÅ MYCKET SAKER AAHMAGAAD!

 

Jag är sämst på att stig upp på mornarna nuförtiden. Noll självdisciplin här å. Sover allt för länge och kommer iväg sent. I dag var jag sen och blev tvungen att skrapa bilrutorna så dit for mina värdefulla några minuter jag hade till godo...

 

HISS

Som jag skrev, Nya Ålands redaktion ska flytta. Från och med nästa vecka finns vi mitt i stan i Mariehamn. Tjohoo! Kan gå till jobbet och äta lunch på stan, ja int så länge tills ja slutar men ändå! Nice! 

 

I helgen ska jag och Simon på en hemlig resa. Vi hann aldrig fir vår ett års förlovningsdag i oktober. Vet int vart vi ska de e Simon som har planera allt, e så spänd! Försöker hela tiden list ut va de kan va. Finns ju tre alternativ som e mest logiska tänker ja, Åland, Finland eller Sverige. Vi åker på fredag. Spännande! 

 

Efter en lång arbetsdag i dag for jag ut på middag med kollegan Annica. Bara en sån sak gör ju vilken måndag som helst bättre. 

 

Insåg idag att jag lärt mig att... Fickparkera! Typ. Bättre än förut i alla fall. I Vasa parkera man sällan på nå trånga ställen och de gjord inget om man måsta gå en bit bara man hitta bra parkering. Men här har jag blivit lite mera åländsk märker jag nu. Ska alltid ha plats längst fram, så nära som möjligt fast de innebär att jag måst fickparker. De trodd jag int om mig själv! 

 

En selfie från nån vecka sen när jag vänta på färjan från Vårdö. Vill flytt till skärgården, nånee, eller jo!

IMG 6067

/ Dags att hitta that självdisciplin som jag vet att jag har. Ska gräva fram min inre lutheran slash flitiga österbotten tös! Nu ska jag få saker gjorda!! 

 

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar