Alexandra alanning

Höst snart?

Skrivet av Alexandra Grahn 21.08.2017 | 0 Kommentarer

Har en lite konstig feelis över att jag int börjar nån skola i höst och kände mig lite rastlös på grund av det. Men kom på att jag ju har hur mycket tid som helst nu att göra i princip vad som helst när jag inte har några studier att sköta. 

Plocka ihop en lista på saker som jag ska eller vill göra i höst. 

Lära mig att tycka mer. Främst i form av att skriva recensioner. Har i sommar skrivit tre ledare för tidningen och det har varit mycket givande, vill fortsätta lära mig att tycka. Passar på och slår ihop två flugor i en smäll och läser böcker för jobbets räkning så får jag recensera och läsa mer på samma gång. Win-win. 

Grekland Om några veckor åker vi till Grekland på bröllop. Våra åländska kompisar gifter sig där och vi blev bjuda att komma med. En veckas charter som kombineras med bröllopsfest. Ska bli så skönt att få känna lite sand mellan tårna. 

Se serien Sopranos igen. Hade det som mål i vintras/våras att när jag är klar med studierna ska jag belöna mig med att se igenom hela Sopranos igen. Så de e nu de. 

the sopranos 2 7524Bästa serien ever om du frågar mig. 

Babysaker behöver göra ännu en resa till Sverige och handla saker inför babyns ankomst. Babyworld och Ikea har inte sett tillräckligt av mig.

Skördefesten lagom tills vi är hemma från Grekland blir det sen skördefest på Åland. Kanske det bästa evenemanget som ordnas här. Öppna gårdar, lokalproducerad mat och produkter i mängd och massor, djur, aktiviteter och annat skoj bjuder skördefesten på. 

IMG 5388Förra året på skördefesten var de megavarmt men jag var klädd i stickatröja. 

Bröllop ett till bröllop ska vi hinna med i höst ännu innan the bebé kommer. Våra Vasa-vänner gifter sig i slutet av oktober och då ska vi dit. 

Nya recept Hösten är ju tiden då man vill ha nystart och göra nya saker. Tänker att det är en perfekt tid att testa på nya recept och baka. Det vill jag göra mer. 

Simma Skulle vilja delta i nån slags vattenjumpa för gravida. Det måst ju finnas här tycker man, ska ta reda på. Har beställt en simdräkt för preggos till Greklandsresan så då har jag ju en simdräkt som borde passa om jag hittar nån sån kurs. 

Ska också hinna jobba, gå på alla rådgivningsbesök, vill fira min och Simons förlovningsdag det hann vi aldrig med ifjol. Jag fyller också år i höst, 26 tilåmed det ska väl firas. Oj oj, det händer nog mycket fast jag inte har några studier att gå tillbaka till.

 

 

 

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar