Alexandra alanning

Ibland blir de bra!

Skrivet av Alexandra Grahn 19.05.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Det här inlägget har jag längtat efter att få skriva. Nu är jag klar med mina uppsatser, kurser och gradun. Hade en riktig slutspurt den här veckan med sista kursen och sista uppsatsen skrev jag klar och lämnade in igår. Hade satt fredag som som deadline åt mig men jag blev klar en dag tidigare, tjohoo! Jag har fått ihop hela 65 studiepoäng under den här vårterminen. De är nästan mer eller åtminstone lika mycket som man brukar få ihop under ett år. Visserligen var en del av gradun påbörjad men en stor del av den är gjord nu i vår. Känner mig helt nöjd med min insats. 

Nu är det bara att vänta på betyg då om allt annat borde va under kontroll. Lite nervöst ändå, hoppas betyget hittar fram till Åland. 

2016 IDA2

Alltså känslan av att vakna upp idag och bara inse att nu har jag inga måsten. Man har ju levt med den känsaln i nåt år nu att det finns saker jag hela tiden borde göra för att få examen. Gradu, kurser men int nu längre. Tänk idag är min enda plan att gå till nya Lindex som öppnat i Mariehamn, haha! Så skönt. Dessutom ser det ut att bli sen solig och fin dag här på ön. Ibland blir det bra. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar