Alexandra alanning

Isabella Löwengrip, Marriage Story och Big Brother.

Skrivet av Alexandra Grahn 26.01.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Tv,tv,tv hörrni jag tittar mycket på serier, film och vanlig hederlig tv.

Här är två grejer jag sett i veckan och en sak som är på gång. 

 

✓ This is my flipside med Isabella Löwengrip 

Jag har sett tredje och sista avsnittet av This is my flipside med Isabella Löwengrip. Känns oklart vad budskapet med denna dokumentär/serie/filmsnuttar/vad ska man kalla det, riktigt var?
 
Dock förstod man varför hon skrivit så mycket om sin kris i höst This is my flipside blev ett slags grande finale av det hela.
 
Ska bli intressant att se hennes nästa steg och vad har hon för planer.
 
Jag tror så här, hela influencervärlden 2020 präglas av äkthet och det är mer genuint idag än 2011 då karaktären Blondinbella var stor. Isabella har levt på Blondinbella hela 10-talet ändrat karaktären vartefter från partypingla, entreprenörskvinna till lyxliv. Problemet var bara att följarna genomskådade och ville inte ha karaktären längre utan den riktiga Isabella, frågan är bara vem den riktiga Bella är?

Plus att karaktären Blondinbella levde lite över sina tillgångar här på slutet och det blev en dyr historia.

 

✓ Marriage Story
 
Jag har sett filmen Marriage Story som finns på Netflix. Det handlar om ett par som går igenom en skilsmässa och jag tycker det var en fin film.

Som kontrast till alla filmer som handlar om att karaktärerna får varandra i slutet är det är en film som startar där ett förhållande precis tagit slut.
 
Se den om ni vill se något fint och hur vacker Scarlett Johansson är.

 

✓ Big Brother i TV4
 
Dokusåpan Big Brother firar 20 år sedan programmet sändes för första gången i Sverige med en comeback i TV4 nu i februari.
 
Big Brother är ju dokusåpornas moderkälla och det ska bli intressant att se om de fått till en modern touch på programmet.
 
Jag tittade på Big Brother i typ början av 2010-talet men tror inte jag kommer fastna denna gång, man behöver mycket tid för att hänga med i all drama och det har jag inte nu.
 
Men Big Brother hörrni, fultv när det är som bäst eller vad säger ni? Jag kommer titta några avsnitt i alla fall.
 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar