Alexandra alanning

Istället för shopping

Skrivet av Alexandra Grahn 16.11.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Jag har haft köpstopp nu en tid. Jag har handlat mat men inget annat. Egentligen har det varit ett omedvetet val eftersom det inte blivit nån shopping av olika orsaker.

 En orsak är att jag inte har gått omkring i några butiker. Även om det inte finns samma utbud här som i Vasa så finns det nog tillräckligt om man vill shoppa.

 Nuförtiden behöver man ju inte gå i en fysisk butik när allt finns på nätet. Har också hållit mig bort från shoppingsidorna online.

 

Istället har jag satsat på att bygga upp mina sparkonton, fonder och aktier. Insåg för en tid sedan att jag hade nått ett ekonomiskt mål som jag haft ett tag. Efter det blev jag taggad på att göra upp nya mål.

 Det jag gjorde var att jag öppnade ett konto på Nordnet för att ”fira” att jag nåt mitt mål.Nu är planen att bygga upp en portfölj på Nordnet. Har redan börjat lite. Så nu surfar jag på Nordnet på kvällarna istället för Ellos! 

 

Tips på bra investering som handlar om shopping är mina Sorel vinterskor. Tredje vintern jag går i  dom och de ser knappt använda ut! De e bra shopping! 

 

IMG 5886

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar