Alexandra alanning

Kan aldrig få nog av..

Skrivet av Alexandra Grahn 22.01.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hudvårdsprodukter och smink! Brukar kort och gott bara säga produkter och hit räknar jag allt från balsam till ögonskugga.

Älskar att ha olika typer av krämer och burkar i badrumsskåpet. Det är min absolut största svaghet när det kommer till shopping. Har svårt att hejda mig när det kommer till att köpa hudvårdsprodukter.

Att man i princip alltid passerar en taxfree när man ska till och från Åland gör ju inte saken bättre. De senaste åren har jag nästan handlat allt smink och dylikt på antigen flygfältet eller färjorna. 

Nufötiden har jag int samma tid att lägga ner på att stå i badrummet och göra mig fin. Så istället tänkte jag fylla i Sevendays veckolista som just handlar om vilka produkter man har i badrumsskåpet.

 

I mitt badrumsskåp finns alltid

Allt för mycket produkter! Två favoriter som alltid måste finnas är Lancomes mascara hypnose eller babydoll och Niveas sminkborttagning. 

Så här är skåpet organiserat

Väldigt dåligt. Allt ligger huller om buller. 

En sminkprodukt jag inte klarar mig utan

Mascaran från Lancome. Har använt den sen jag var 14-15 isch. Testat andra mascaror men alltid gått tillbaka till Lancomes. Den mascara som kommit närmast samma kvalite som Lancome är Isabella Löwengrips mascara men den tillverkas inte längre tyvärr. 

 

IMG 8

IMG 6519

Ibland brukar jag ha fransförlägning. Som tur är jag ändå noga med pengar och spenderar inte för mycket på smink och produkter. Hade jag inte varit det hade jag nog jämt haft fixade fransar och bryn. Det är ett ekonimskt mål i framtiden att jag ska kunna ha så bra med cash att jag utan att det känns i plånboken kan unna mig fransförlägningar och spaupplevelser när jag vill. 

En produkt som ligger och dammar

Har produkter från Clinique som ligger och dammar. Använde den serien förut tills jag märkte att min hud blev alldeles torr och fnasig. De enda jag använder nu är deras puder.

Jag brukar/brukar inte kika i andras badrumsskåp

Nej det brukar jag inte. 

En produkt som är alldeles för dyr, men nödvändig

Clarins Illusion Blush. Lite väl dyr men mycket bra. Speciellt när man är småbarnsförälder och har lite tid på sig att sminka sig. På några sekunder har man fått lite färg på kinderna utan att behöva ta fram både rouge och borste allt är i ett i den här. Ett plus är att locket är en spegel så man har alltid det med sig.

IMG 4340

Kaos. Ja oftast ser mitt smink ut så här. Allt är utspritt. 

Ett bra budgettips

Köp nagellacksborttagning från billiga kedjor. Det är något som jag inte tycker behöver vara av någon bättre kvalité billigt som dyrt funkar lika bra. 

Så här mycket lägger jag på toalettartiklar/smink i månaden

Olika. Just nu 0 euro. Men när jag väl köper kan det gå på allt från 20 euro till 80 euro beroende på. Det är farligt t.ex. om jag går in till Sephora i Stockholm, ojoj.. Vill ha allt därifrån. 

De här finns alltid i min väska

Facemist. Mina favoriter är från Body Shop och Make Up Store. 

IMG 4200SPA Om jag fick välja skulle jag sitta så här väldigt ofta. 

 

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar