Alexandra alanning

Konstig augusti

Skrivet av Alexandra Grahn 08.08.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Två lediga dagar for i ett huj. Idag maxa jag verkligen lediga dagen och städa på förmiddan, plocka svamp på dan och for ut å segla på eftermiddan. Avsluta dagen med en megagod kantarellsmörgås. Mindre bra var fästingen jag fick plocka bort från vristen. Nackdelen med den härliga naturen här är att vi har mycket fästingar.

IMG 1010

IMG 0999

Augusti och sensommar är nog bland de bästa som finns. Än har vi rätt så varmt här och jag hoppas på många fina dagar framöver. För mig betyder augusti alltid nystart på nåt sätt. Den tiden på året då man tar fram kalendern och börjar planera hösten. Den här tiden på året för mig brukar innebära att man börjar anmäla sig till höstens kurser och betalar kåravgift, men inte i år. Det är lite konstigt på nåt sätt att för första gången sen man var sju år inte har en skola som börjar till hösten. 

Av ren vana köpte jag en ny kalender nu till hösten. Men istället för att fylla den med kursstarter anteckande jag rådgivningstider och när mammaledigheten börjar. Det är ju en hel del planerande och mycket hålla reda på med sånt också. Bra så, men känns ändå som att jag skulle vilja ha något annat ännu att få planera och se fram emot i höst. Vet bara ännu inte vad. Måste hitta på nåt.

IMG 1005

IMG 1006

Hej hav. Jag som är uppväxt mitt i skogen (typ) har noll koll på sjöliv. Men man lär sig hela tiden. Sover nog bra inatt efter två timmar i skogen och två timmar ute till havs. 

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar