Alexandra alanning

Lugnare tempo tack!

Skrivet av Alexandra Grahn 19.01.2017 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Det är bara dag fyra på min studieledighet och jag känner redan hur skönt det är att gå in i ett lugnare tempo, hur mycket jag behöver det, hur mycket bra det gör åt en. Inte bara det att gradun får mera text. Det känns bra att ha valt att fokusera på det här just nu, att ta ledigt från jobb. Var lite orolig att det skulle kännas fel eller konstigt. Jag gillar att jobba, ha rutiner, har man en arbetsplats att gå till är man del av ett sammanhang och det var kanske lite det jag har varit rädd att jag ska känna att jag int har när jag slutar jobbet. Men som med mycket annat är det väl bara att ta tjuren vid hornen, när man väl är inne i det är det inte så farligt. Det känns bra just nu och det är jag glad över.

Man pratar om att man borde vara ledig, borde stressa mindre men man gör det int. Livet har i många år gått på räls jag har bara gjort å gjort å gjort. Följt med, veta att nästa steg e det här och det här. Har länge känt att jag behöver en stund då jag tar det lugnare kanske till och med har lite tråkigt.Helt ledig är jag ändå int men jag har definitiv gått in i ett lugnare tempo och det nyttigt. 

 

IMG 15

Äta bör man. Helst med Nyan-kollegor!

 

IMG 17

 Bytte skrivplats från matbordet till vardagsrummet. 

Annars då. Idag var jag var med i Ålands radios program Gomorron. Jätteroligt med radio! Har fjärrlånat böcker som jag behöver till gradun och sen har jag skrivit skrivit skrivit. Mittiallt ringde min faffa (pratar sådär högt och tydligt som faffor gör)

Han: Hej Alexandra, lägg på YLE 1 på TV, YLE 1, det kommer ett program om Åland!

Jag: Hej, okej ja ska göra de.

Han: Bra, hejdå.

Jag: ???

Så jag la på Tv och såg att de var ett program som hette nåt med slow-tv där en drönare av nåt slag filmar Mariehamn,Simskäla och Kastelholm, riktigt fina bilder var de. Man bara haapp, nu ser jag väl på det här då. Trevlig kväll. 

 

 

Kommentarer

  • Sus 20/01/2017 3:45pm (5 år sen)

    Lyssnade precis på intervjun, riktigt trevlig!

  • Mita Grahn 23/01/2017 7:57am (5 år sen)

    Men du "e ju inte bara"....skriver gradu, jobbar ibland....o skriver blogg.......och så lobbar du för Åland!

Skriv en kommentar