Alexandra alanning

Mycket har hänt

Skrivet av Alexandra Grahn 09.04.2018 | 0 Kommentarer

Hon är på dagen idag fyra månader vår bebbe. Rund och go är hon och har valkar lite här och där. Har fått höra flera gånger att hon är stor för sin ålder. Spelar det roll? En frisk och välmående bebis sa dom vid rådgivningen och det är väl det som är viktigt int hur stor eller liten man är i en viss ålder. 

 

DSC2

DSC00658

Mycket har hänt den senaste tiden. Sally är en helt annan bebis än för bara några veckor sen. Tiden när hon bara skrek och jag hann knappt gå på wc är förbi. Något kolikskrik har vi inte haft på ett bra tag och det har också gjort att hon börjat sova bättre. Nu är det mer så att vi faktiskt går och lägger oss på kvällarna och inte somnar av utmattning. Jag somnar (slocknar) int längre fullt påklädd utan kan i lugn och lägg på mig pyjamas när vi ska i säng. 

Däremot är hon väldigt mammig, men det får man väl va när man är fyra månader ung. I fredags var jag borta från henne för första gången några timmar på en kväll. Hon hade sovit i tio minuter och sen skrikigt och gråtit resten av tiden. Så fort jag kom hem blev det bra. Vet inte vem som var gladare Sally eller Simon? 

DSC3

På dagen sover hon helst fortfarande i vagnen det har hon gjort sen hon var riktigt liten. Inomhus kan gå bra så länge mamma är nära. Det har hänt att när jag "nattat" henne på dan själv slocknat och sovit bort ett par timmar oooups. 

Helammas men vi har tänkt börja ge lite smakprover nu mellan fyra och fem månader. Mest för att man är så nyfiken på att se hur hon reagerar. Hon skulle bra klara sig på endast bröstmjölk ett tag till men så här är det väl med första man vill att dom ska göra allt nununu! Men det är inget vi behöver ha bråttom med som ni ser så har hon gillat det som erbjudits hittills. 

Och mamma då? Hur går det för mig? Tackar som frågar. Kan säga att det var mycket behövligt att komma ut ur huset några timmar i fredags och klä sig i annat än t-shirt dränkt i bröstmöjlk. Dom timmarna lever jag länge på. Men nu ska här bakas pizza, adios! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar