Alexandra alanning

Mycket på gång!

Skrivet av Alexandra Grahn 03.04.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Snart börjar jag landa att vi ska flytta till en egen lägenhet. Vi har träffat dom andra lägenhetsägarna i huset och jag tror det kommer bli riktigt bra. Det är ju alltid lite nervöst när man vet att man ska "dela" huset med andra innan man vet vem dom är. Det är bara fyra lägenheter i huset så vi är inte så många som bor där.

Det blir en rolig vecka. Imorgon börjar min loppisvecka och på onsdag föreläser Elaine Eksvärd på Alandica. Hade nästan glömt bort att det var nu det var så längesen jag köpte biljetten. Men det ska bli spännande ser fram emot att höra Elaine. Helt ärligt så vet jag int riktigt vad föreläsningen ska handla om. Tror det kommer handla om retorik, de brukar hon ju föreläsa om. Men skulle nog lyssna på henne vad hon än har att säga. Gillar Elaine har läst hennes blogg länge.  

Vi har redan fört över lite grejer till nya lägenheten under helgen. Skåpen börjar bli tomma här och skrubben är nästan tömd. Vi får se om vi flyttar över möbler redan i helgen eller om det blir först efter påsk. På söndag åker jag till Ylläs och är där några dagar med familjen. Jag flyger till Kittilä så jag slipper åka bil i flera timmar tjohoo! Mycket på gång just nu dessutom går det frammåt med gradun. Tar med dator och gradu dit och tänker att det blir helt okej att sitta framför en brasa i stugan och jobba lite :) OCH såklart åka slalom och skida. Älskar Lappland, aaah snart är jag där. 

Namnlos designAlltså man kommer ju nog att sakna lägenheten lite, speciellt köksgolvet. 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar