Alexandra alanning

Några som tycker om mig

Skrivet av Alexandra Grahn 02.10.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hej från blås-Mariehamn har vi höststorm på gång kanske? Jag hoppas det inte blåser för mycket eftersom vi ska ti Österbotten i slutet på veckan och ska åka med färja från Långnäs på natten. Är det för hårda vindar kan färjan int ta i land och då blir man kvar i hamnen. Jag har skrivit om det förut men man är verkligen beroende av väder och vind när man bor på en ö om man ska någonstans. 

Jag har jobbat helg och vet knappt vad det är för dag i dag nu när jag är ledig. Blir en kort arbetsvecka vilket är skönt. Räknar dagarna tills jag får gå på mammaledigt. Men men det är ny vecka och ny månad. Oktober är min favoritmånad på året eftersom jag fyller år! Och bloggen fyller 1 år i slutet av oktober så det finns mycket att fira. 

Trots min favoritmånad och att det händer mycket skoj ( vi ska ju till Österbotten snart jeee <3 ) så är jag på tråkhumör. Allt e skit. Nånää, men nästan. Hitta en rolig bild från förra hösten som piggar upp lite i alla fall. 

IMG 6858

Borde hälsa på taxarna någon dag dom får en alltid på bra humör. Åtminstone tycker dom väldigt mycket om mig. Mimmi, Arn och Twiggy bästa taxsällskapet man kan ha <3 

 

Ha de bra! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar