Alexandra alanning

Nedräkningen har börjat

Skrivet av Alexandra Grahn 26.09.2017 | 1 Kommentarer

Nu är det en månad kvar tills jag går på mammaledighet. Det är ungefär två månader kvar tills beibin kommer. Tiden har gått så otroooligt snabbt men jag tror den här sista tiden kommer gå allra trögast. 

Har märkt att jag varit ganska omotiverad att jobba. Nu är det lite bättre men innan Greklandsresan var jag riktigt färdig med jobbet och hade bara lust att sluta. En veckas semester var behövligt nu känns det lite bättre i alla fall. Pratade under resan med en kompis som sa att hon hade haft likadant när hon fick sitt första barn att det inte alls lockade att gå till jobbet den sista månaden innan mammaledigheten. Är det månne vanligt att man känner så? 

Skulle hellre koncentrerara mig på en massa saker som har med beibin att göra för det är till det alla mina tankar går hela tiden. Men jag borde också passa på att njuta av den sista jobbtiden för jag blir ju ledig på obestämd tid. Har ju inget jobb att gå tillbaka till sen så vi får se vad jag hittar på. 

 

Det är snart ett år sedan jag tog dom här bilderna med Ida. Hade lite lust att ta nya nu i höst men kände att jag inte orkar när jag e gravid. 

2016 IDA3643

2016 IDA3523

Jag är en sån som aldrig skulle få för mig att göra en gravidfotografering. Det faller int bara mig i smaken. Inget fel med det men inget för mig. Däremot skulle jag vilja ha en egen bra kamera så att jag kan fota the bébé helt sjukt myki sen när hen kommer. 

 

Ha de bra!  

 

 

 

Kommentarer

  • Liisa Mendelin 27/09/2017 3:47pm (6 år sen)

    Jag tror det där är en jättevanlig känsla inför slutet av ett jobb. Motivationen försvinner, tankarna är redan inne på det nya som är på väg. På nåt sätt verkar också krafterna vara helt slut de sista veckorna på ett jobb. Normalt!

    • Alexandra Grahn 27/09/2017 5:14pm (6 år sen)

      Ja så är det nog. Man skulle vilja skippa den sista biten av det man har kvar och hoppa direkt till det nya.

Skriv en kommentar