Alexandra alanning

Påsken med Killer Queen, chipsfabriken och ägg.

Skrivet av Alexandra Grahn 13.04.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Det var vårfuktigt i luften doftade regn och asfalt när jag inledde mitt påsklov på torsdag kväll. Jag och en kompis for ut på promenad. Vi såg M/S Cinderella i hamnen gick sjöpromenaden runt tills det kändes i benen lagom tills vi var hemma igen.

Vi sa hejdå i esplanaden och jag gick hem och korkade en vinflaska med Simon och klockan var nästan 22. Såg på The Office till läggdags.

På långfredagen for jag och en annan kompis till Salt lake city, hehe, nej Saltvik heter det. Där finns chipsfabriken och där har dom en factory shop som var öppen på långfredagen. Saltvik är perfekt namn på en kommun som har en chipsfabrik, eller hur? 3 påsar chips och lite godis kom jag hem med.

IMG 1778

Jag gillar att fota butiksgångar. Det är nåt med prydligt radade varor. 

På eftermiddan hade jag Simon, Sally och Sallys fammo och faffa picknick på lilla holmen. Sally matade kaninerna och ritade blommor i sanden med fammo.
 
På lördag lagade vi god mat. Laxcheesecake, sparris, risotto, kyckling och spenat- och grönkålssallad med fetaost. På kvällen såg vi helgens bästa film, Bohemian Rhapsody.

Radio Ga Ga, Under Pressure, Killer Queen, Bohemian Rhapsody, Hammer to fall, Sombody to love och så vidare och så vidare har lyssnat på repeat varje dag nu. Min favorit är Killer Queen. 

DSC04077

DSC03964
Söndag blev städdag. Gick igenom kläder Sally växt ur och sålde på köp- och sälj. Vi sparar pengar till en cykelvagn och alla pengar från mina köp- och säljaffärer går rakt till cykelvagnskontot.
 
På kvällen var det fint väder och jag och Sally for ut och lekte i en park. Hon är rolig vår tvååring. Högljudd och vrålhungrig största delen av tiden.

Hon är tacksam på det viset att hon äter det mesta man lagar. Gillar hon något säger hon direkt att det är hennes favoriträtt. ”Supergott, det här är min favoriträtt.”
 
Varje dag har vi vilat. Söndag sov vi över två timmar allihopa. Snark.
 
Måndag, idag, blev det inte så mycket gjort. Lite videosamtal till Österbotten och till Stockholm. Lite dåligt väder så jag stannade inne hela dagen. Lite småplock och städa undan i köket resten av kvällen. Sen skrev jag det här. Tog också den här bilden:

IMG 5049Hejdå påsken. Städar undan dig vi ses nästa år. 
 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar