Alexandra alanning

Passion for fashion

Skrivet av Alexandra Grahn 25.07.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Modelistan varsågod:

 

Mitt intresse för mode är

Ganska stort. Det var ännu mer för några år sedan då hade jag en riktig passion for fashion. Under några år levde jag lite á la Carrie Bradshaw-style med mottot I want my money where I can se them, hanging in my closet. Nu är jag mycket mer ekonomisk och spontanshoppar sällan och är mer noga med att använda det jag har. 

 

Så här beskriver jag min stil

En längre tid har min stil inneburit ganska mycket svarta enkla kläder. Jag är också lite tantig i min stil. Gillar en minimalistisk klädstil som man kan piffa till men någon häftig assecoar. Men jag är absolut inte emot mönster och gillar att nu som då ha häftiga färger eller mönster men det är inget jag går omkring i dagligen. 

IMG 5421

IMG 5113

(Alltså huur snyggt var inte golvet i förra lägenheten! )

 

Jag köper mina kläder

Mest i butiker jag är en dålig nätshoppare. Jag är också flitig med att söka på loppis och seccond hand. Gillar att prova innan jag köper. Blir mindre onödiga köp då. 

IMG 6870

IMG 6135

Loppisfynd från i vintras för under en tia. Det jag int prutar på är bra skor, hunterstövlarna är inte från loppis. 

 

Min favoritdesigner

RISK made in Warswa är en favorit jag gärna skulle ha fler plagg av tyvärr är de svåra att få tag i. Vet inte om det går att beställa till Åland (kan bli krånligt med tullen och så). Gillar också Lindex och COS när det kommer till basplagg. Jag är ett riktigt väskfreak och har i många år älskat Longchamp-väskorna. Jag hade dom redan innan de blev utjatat och alla skulle ha en. Har säkert tio stycken i olika storlekar och färger. En anna favorit är min väska från Malene Birger. Drömde om en Louis Vuitton i många år men den drömmen har jag gett upp skulle aldrig i nuläget lägga så mycket pengar på en väska. 

IMG 2399

IMG 2034

Tantstilen kommer fram i min kärlek till Longchamp


Stil är viktigt/oviktigt efterom

Tycker det är viktigt. Man kan uttrycka sig genom kläder och stil. Kan låta ytligt men jag blir mycket lyckligare om jag har en stil och kläder jag tycker om. Kläder hjälper till att känna pondus under en arbetsintervju eller att känna sig som en prinsessa i en riktigt vacker klänning. Man kan spexa till det med kläder. Jag gillar till exempel roliga pyjamas och tofflor. 

IMG 2451

IMG 2184

 

Det här saknar jag i garderoben

Det hittar jag i syrrans eller mammas garderob. Där finns alltid det man inte själv har (andras kläder är alltid bättre än ens egna, varför är de så?) Nu bor vi ju lite långt ifrån varandra så det blir inte lika ofta besök i deras garderober. Det jag på riktigt saknar just nu är lite gravidkläder. Det har varken lillasyster eller mamma i garderoben. 

DSC 0099Har man en syster har man alltid nån att låna kläder av. Fast sådär lätt och smärtfritt går ju int alltid "lånen" till. Lite bråk brukar höra till men mer sällan nuförtiden. 


Jag lägger så här mycket på kläder i månaden:

 Olika, svårt att säga. Helst 0 euro i månaden så ofta som det går. Den här månaden blev det lite preggo-plagg från Stockholm och lite annat smått som en solhatt och en kjol. Totalt ungefär 100 euro.

Mitt favoritplagg:

IMG 4

Kanske mina marimekko-strumpbyxor. Dom har jag använt mycket.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar