Alexandra alanning

Plåstret Sally

Skrivet av Alexandra Grahn 10.01.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Jag hade fel när jag trodde att det inte kunde bli värre. Smärtan jag har i ena bröstet blev för mycket igår och jag fick åka till läkare. Visa sig att jag har mastit, bröstinflammation. Borde ju ha sökt hjälp redan i förra veckan eftersom jag haft så ont men eftersom jag aldrig ammat förr och alla säger att det ska ta ont trodde jag det var normalt. Som tur är det bara det ena. 

Hoppas så att det blir bättre snart det är int bara det att man har frunktansvärt ont jag också har svårt att bära Sally på grund av smärtan. Skulle bara vilja lägga mig under täcket äta godis och se på Netflix men det går ju int med en liten bebis. 

IMG 2040

LILLA PLÅSTRET 

Och ja, på tal om bebisen. Igår blev hon hela en månad ung. Fira med att spendera morgonen på HVC så jag fick träffa läkare. Sally var exemplarisk och vakna först när vi skulle hem. 

Det är häftigt hur hon ändras och utvecklas varje dag. Vi lär känna henne mer och mer och börjar förstå vad hon vill. De senaste veckorna har hon varit som en plåster på mig, velat amma nästan konstant. Det är lite tungt och jag har inte fått sova mycket den senaste månaden men samtidigt är det otroligt att man kan vara så älskad och behövd av någon. 

Imorse hade jag så ont att jag int klara av att lyfta henne. Då blir man lessen. Tänker på Linnea Henriksson låten Säga mig när hon sjunger att " det enda som jag nu behöver är att denna skit går över". 

Japp. Låt det gå över nu så jag kan fokusera på roligare saker. 

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar