Alexandra alanning

Prestationsångest

Skrivet av Alexandra Grahn 23.04.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hon är inte lätt att natta vår Sally. Som tur tycker jag det går mot bättre hållet hela tiden även om det ikväll tog en timme att få henne att somna om. Om man får fler barn är det väl bra att barn nummer ett både var kolikbarn och hade svårt att sova, man lär sig många knep. Eller så är det bara det att man är ovan med att vara förälder, ovan med hur barn funkar och vad som funkar för just det här barnet. Men det tar väl sig. 

Skönt med måndag och vardag igen. Ibland får jag sån prestationsångest på helgerna när Simon är ledig för då skulle jag vilja att vi gör en massa saker och att allt bara ska flyta på. Sällan gör det de utan blir precis tvärtom.

I helgen fick jag mjölkstockning och feber och det var int så kul. Mitt eget fel för jag hade alldeles för lite kläder på mig när jag var ut å gick i fredags. Dit for liksom den helgen med feberyra och megaont bröst. Som tur gick det över med vila,värme och värkmedicin. 

fullsizeoutput 2af7

IMG 2472

Sen har det hänt en lite rolig och oväntad sak. Sally har börjat ta napp! Men int så som den ska användas utan hon har den som leksak. Helst ska hon ha en napp i munnen, som en bitleksak typ då, och en i handen som hon kan vifta med. Att hon ska börja ta tröstnapp har jag gett upp med men nu har vi åtminstone användning för alla nappar vi köpt åt henne. 

Imorgon får vi min mamma på besök hit för några dar. Alltid lika skönt att få mamma hit, det ser jag fram emot. 

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar