Alexandra alanning

Queerents

Skrivet av Alexandra Grahn 26.11.2018 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Två espresso och två koppar glögg har jag hällt i mig idag. I november-december har jag ingen rimlig gräns för hur mycket glögg det är okej att dricka.

Är glögg-fantast av rang men inte kräsen av mig, gillar bäst dom billiga sorterna. Det är med en uppgiven känsla jag dricker min sista kopp i början på januari. Men om man drack det året om skulle det inte smaka lika gott tror jag. 

 

Nu när glöggen är korkad ska julsakerna också fram måste bara städa först. Minns när man var liten och tjatade på mamma om att julpynta och hon ba "men först måste vi städa" aaaah det va sååå irriterande!

Ville ju ta fram allt jultjafs genast och inte dammsuga och städa först. Men nu förstår jag henne eller jag har blivit likadan. 

 

fullsizeoutput 32e5

 

Sally låg som en sjöstjärna på golvet och väntade på att jag skulle få mig utekläderna. På promenaden träffade jag en kompis och vi stod och prata så länge att Sally somna, jipii!

Solen sken och det är jättehalt nästan lite svårt att gå. Jag lyssnade på första avsnitten av podden Queerents. Lyssnar alltid på podd när jag är ute och går. 

Flera saker jag gillade med den: fick min hjärna att aktivera sig och börja tänka hit och dit. Ämnen som jag tror jag är bekant med men nej inte alls lärde mig massor. Hör sällan finlandssvenska från huvudstadsregionen och det är så nice tycker jag. Man ska tycka om hur dom som poddar pratar och det gjorde jag big time! 

Ser fram emot fler avsnitt. 

Bra måndag! Dags att ta fram dammsugarn, plocka leksaker, städa köket och torka damm. Fast det lär ju vara städat i exakt två sekunder så jag undrar om det ens är värt det? 

 

Kommentarer

 • Sandra Neuman 29/11/2018 9:35am (3 år sen)

  JAG TYCKER OM DIN BLOGG! Och jag drömde faktiskt i natt att vi träffades lite så där av misstag :D Skrattade åt det där att man måste städa före man tar fram julsakerna. Men igen, vad är poängen med det? Det blir ju ändå råddigt om sju sekunder? ;) Jag brukar jobba lite parallellt med att plocka fram julsakerna och städa, så blir det liksom lite peppande istället för trist. Ha en bra måndag!

  • Alexandra Grahn 29/11/2018 10:51am (3 år sen)

   Va roligt! synd bara att ja e sällan i Österbotten. Du får kom ti Åland :D Bra taktik jag kör lite samma sak jag å. Har fått fram lite i alla fall i år måst babyproof allt också. Till exempel julgranen får stå i glasterassen har jag bestämt :D

 • Sandra Neuman 29/11/2018 9:41am (3 år sen)

  Men gud he e ju int månda utan torsda ida... Braa Sandra! *insert valfri skämmig emoiji*

Skriv en kommentar