Alexandra alanning

Saker jag aldrig trodde jag skulle göra

Skrivet av Alexandra Grahn 08.11.2016 | 0 Kommentarer

Skrev en lista på saker jag bara för några år sen aldrig trodde jag skulle göra! 

 

Gå på partiledardebatt. Åland står inför en (eventuell) kommunreform. Som bäst pågår en utredning om hur många kommuner Åland ska ha i framtiden, vi har ju 16 kommuner i dagens läge. I veckan ordnades en partiledardebatt om just detta som jag gick på, helt frivilligt, utanför jobbet, på min fritid (!). 

 

Säga ”shoppa runt lite” och syfta på banker och försäkringsbolag. Jag tycker det är viktigt, och roligt, att hålla på med sånt! (har jobbat på bank när jag bodde i Vasa så intresset började där)

 

Tycka om sås. Pepparsås, vitvinssås, kall sås, varm sås, you name it I love it nuförtiden!

 

Bära svart på svart. Min standardoutfit idag svart och svart. I stop wearing black when they invent a darker color…Såheså!

 

Ringa en riksdagsledamot på midsommardagen. Ringde den åländska riksdagsledamoten Mats Löfström och frågade vad han tyckte om Brexit. (resultaten kom ju på midsommaren, och jag jobbade då)

 

Googla uttryck som ”vad betyder bae”. Hänger inte med vad ”kidsen” håller på nuförtiden. Googlade också ”bye Felisha” häromdagen, det är tydligen något man säger. Googla om ni inte vet! Det är extra roligt eftersom min kollega heter Felicia! Heheh

 

 När jag läser igenom listan börjar jag undra om jag är 25 eller 52?  

Nu ska denna tant gå och lägga sig att hon orkar stiga upp inatt/imorgon för att se resultatet från valet i USA! 

 2016 IDA3711 kopia

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar