Alexandra alanning

Sally två månader

Skrivet av Alexandra Grahn 10.02.2018 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Grattis Sallys föräldrar vi har klarat två första månaderna med bebis! Spädbarnstiden är underlig, vissa stunder tungt och ibland vill man bara att tiden ska stanna för den urgulliga bebisen växer så fort.

Sally är nu två månader hon väger 6,3 kg och är 60 cm lång. Hon har bråttarlår och bullakinder. Helammar henne och samsover. Planen är att hon nog snart ska börja sova i egen säng men är just nu är jag så lat när det kommer till nattamningen det är så skönt att int behöva stiga upp ur sängen när det ska ätas. Bara fram med maten och så somnar man om. 

Hon har växt så mycket att en del 62:ans kläder int passar längre. Speceillt pyjamasarna har blivit för små. I veckan for jag med henne till Lindex här i stan och köpte tre nya i storlek 68. Oj vad hon växer men snart stannar hon väl i nån storlek lite längre tror jag? 

Hennes favoritleksak är en prickig boll som hon tycker om att titta på. Vagnen är bästa stället att sova i på dagen och favoritsången är Kungens Lilla Piga, den sjunger vi en hel del

DSC00306

Fina dräkten som gammelfarmor från Oravais stickat. 

 

 

 

Kommentarer

 • annakarin 10/02/2018 7:19pm (3 år sen)

  Jag har en 5 månaders tös och vi samsover också. Så skönt att slippa kliva upp om nätterna när det är matdags. Himla mysigt tycker jag också det är.
  Er Sally var då väldigt söt i den stickade dräkten ☺️

  • Alexandra Grahn 11/02/2018 12:11pm (3 år sen)

   Ja det är så behändigt! Tack :)

 • Matilda 14/02/2018 12:18pm (3 år sen)

  Så fin hon e, söt-Sally! Så otroligt olika det kan vara, N har fortfarade en del plagg i 68 som passar bra, hehe! :D
  Hurudan säng har ni åt henne? Vi kunde ta loss ena sidan på N’s säng å på så sätt kunde han vänja sig vid att sova i egen säng men jag slapp kliva upp när han sku amma. :)

  • Alexandra Grahn 14/02/2018 7:16pm (3 år sen)

   Ja tänk va olika de kan vara :) Nu när du säger det så tror jag faktist att spjälsängen vi har är en sån att man kan ta bort ena sidan. Ska undersöka! Vore ju bra att börja så.

   • Matilda 15/02/2018 8:52am (3 år sen)

    Ja, ni kan ju kanske prov. Vi tyckt if att de va ett ”lagom” steg, både för mej å för N. :)

Skriv en kommentar