Alexandra alanning

Sanningar om verkligheten

Skrivet av Alexandra Grahn 25.01.2018 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Status: minus på spenderad tid i duschen. 

Sugen på: kaffe (!) strejkar fortfarande men tänker att Sallys mage kanske klarar av att jag dricker kaffe här småningom. Hon blir ju äldre hela tiden. 

Funderar på: Klippa håret eller inte? Hade gärna haft det där håret igen: 

Bild 27 12 2016 kl. 17.27 4

Bekännelse: Tog en bild på själv som jag hade tänkt lägga upp. Men jag ser för trött ut med skitigt hår så int ens jag som int brukar vara så noga kunde publicera nåt sånt. Räcker med att jag ser mig själv i spegeln. 

Fiilis: Helt bra förutom att jag har början på nackspärr. Inte bra när man ska bära runt på bebis hela dagarna. 

Bebis: Sover. Därför jag kan skriva det här mycket innehållsrika inlägget. 

Väder: B-L-Å-S-E-R. När ska det sluta storma? Allt snö har smältat bort nu. 

Bekännelse två: Beställde nya byxor åt mig från både Ellos och HM. Har så liten garderod och en hel del kläder så jag känner mig alltid lite skyldig när jag köper nytt och inte säljer eller slänger bort något gammalt innan. 

Insikt: Att inte ha en badboll till mage längre och rymmas in i vanliga kläder igen är så befriande. Därav roligt att köpa nytt. 

IMG 1787BADBOLL En av sista bilderna på mig med magen. Ser inte direkt jätteglad ut hehe! Minns att jag försökte gå igång förlossningen med att promenera och gå på museum. Det lyckades inte, ja eller hon kom ju några dagar senare men jag tror int det var min promenad och besöket till Sjöfartsmuseet som satte igång det. 

 

 

 

 

Kommentarer

 • Matilda 27/01/2018 3:54pm (4 år sen)

  DRICK KAFFE är mitt råd!! ;) Hos oss märktes ingen skillnad, å jag fick höra (bl.a från bvc med livsmedelsverket som källa) att koffein går över i så minimal mängd så int bebis tar nån skada. Kaffet är min räddning! :D

  • Alexandra Grahn 30/01/2018 12:19pm (4 år sen)

   Hade å tänkt att min räddning kommer bli kaffe :D kanske ja ska ta å böri lite försiktigt i alla fall :P Orkar int vara utan längre

 • Kati 28/01/2018 10:00pm (4 år sen)

  Fina bilder :)

Skriv en kommentar