Sent i november.

onsdag 22 november 2017 - 12:48 | 0 Kommentarer

Tja från pensionärslivet som jag numera kallar det. Har jag en sak inplanerat en dag är det liksom den dan. Haha, någon annan mammaledig som känner igen sig? 

Igår var en typisk pensionärsdag. Förde en kasse med kläder till Emmaus, var till posten och for sen till loppis och fördrev tiden lite, hitta ingenting. Nästan lite extremt med tre ärenden så när jag kom hem sov jag i över en timme. Skööönt. 

Har blivit lite mer tillfreds med mitt hemmaliv. Det är verkligen lugna puckar som gäller här och det känns helt okej. 

Att vara ledig den här tiden på året är ganska konstigt. Jag tror det är väldigt få som skulle ta semester i november och bara vara hemma. För mig är november en månad då man brukar ha mycket att göra i skola och jobb. Tunga, långa, mörka dagar med mycket program men man håller ut eftersom december väntar bakom hörnet med julmys och allt som hör till. Man orkar för man vet att det snart blir lite bättre. Julledigheten närmarar sig. Glögg, pepparkakor och julsång. Något att se fram emot bara man orkar den sista biten. 

När jag studerade var det en härlig känsla att jobba på fram till mitten av december och sedan åka hem på ett lååångt jullov. Umgås med vänner och familj, slappa, äta gott, festa lite, och få en paus från studier. Alltså universitetets jullov hur bra är inte det! 

IMG 6170

Flickan och havet. En favoritbild från början av december i fjol när Tessa var här och vi åkte ut till Vårdö och tittade på havet. 

Än så länge är det fortfarande november här. För min del blir december i år mycket annorlunda än tidigare år. Jag ser fram emot julmys med glögg och julsånger men också att den som bor i min mage ska titta ut. December vi börjar bli redo för dig nu. 

Kategorier:

Livet på ön

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar