Alexandra alanning

Septemberfeelis i Grekland

Skrivet av Alexandra Grahn 05.09.2017 | 2 Kommentarer

Jag klarade det, min sjudagars jobbputki är över. Den var redan över i söndags och då hade jag sån voittaja-feelis när jag gick hem från redaktionen på kvällskvisten. 

Jobbar man helg så får man två dagar ledigt. Det har jag haft nu och ska tillbaka på jobb imoron igen. Trodde jag skulle vara mer slut dom här dagarna än vad jag varit. Jag passade på att boka in lite möten och annat tjafs så jag har fått en hel del saker "undan" vilken är skönt. 

Behövde ett läkarintyg till flyget nästa vecka så det är nu fixat. Är nog ändå liiite nervös över hur det ska bli att vara utomlands och gravid ifall ifall det skulle bli nåt. Men jag får lita på läkaren som sa att det har varit en mycket normal graviditet hittills. Så jag håller tummarna för att det blir en mycket bra och normal vistelse i Grekland också. De e ju bara en vecka. Jag tänker ligga på solstol och röra på mig så lite som möjligt. Hitta en hel hög med pocketböcker på Emmaus som jag köpte så det blir det jag tänker göra nästa vecka, läsa under ett parasoll. 

pvkpga2001 2 34Parga, dit ska vi. Någon som varit där och vet om det är bra? 

Har länge varit sugen på att resa till Grekland. Skulle gärna åka till Mykonos någon gång men Parga är säkert också bra. Hade det int varit för att våra vänner ska gifta sig där hade vi nog aldrig kommit oss iväg. Jag och Simon är sämst på att resa iväg vi två. Kan räkna på en hand hur många gånger vi vartit på resa bara han och jag under åren vi varit tillsammans. Vi har alltid prioriterat annat istället. Men nu bär det av! Dessutom med ett helt kompisgäng! Skoj

 

Ha de bra! 

 

Kommentarer

  • Marias Memoarer 05/09/2017 7:38pm (6 år sen)

    Jag har inte varit i Grekland ännu, men Parga ser ju otroligt mysigt ut!! :) Ska bli intressant att läsa dina blogginlägg sen!

  • Vanja 08/09/2017 10:13pm (6 år sen)

    Ha de bra i Grekland!! Låter roligt med bröllop där å njut av att ta det lugnt också?

Skriv en kommentar