Alexandra alanning

Isabella Löwengrip, Marriage Story och Big Brother.

Skrivet av Alexandra Grahn 26.01.2020

Kategorier:

Tv,tv,tv hörrni jag tittar mycket på serier, film och vanlig hederlig tv.

Här är två grejer jag sett i veckan och en sak som är på gång. 

 

✓ This is my flipside med Isabella Löwengrip 

Jag har sett tredje och sista avsnittet av This is my flipside med Isabella Löwengrip. Känns oklart vad budskapet med denna dokumentär/serie/filmsnuttar/vad ska man kalla det, riktigt var?
 
Dock förstod man varför hon skrivit så mycket om sin kris i höst This is my flipside blev ett slags grande finale av det hela.
 
Ska bli intressant att se hennes nästa steg och vad har hon för planer.
 
Jag tror så här, hela influencervärlden 2020 präglas av äkthet och det är mer genuint idag än 2011 då karaktären Blondinbella var stor. Isabella har levt på Blondinbella hela 10-talet ändrat karaktären vartefter från partypingla, entreprenörskvinna till lyxliv. Problemet var bara att följarna genomskådade och ville inte ha karaktären längre utan den riktiga Isabella, frågan är bara vem den riktiga Bella är?

Plus att karaktären Blondinbella levde lite över sina tillgångar här på slutet och det blev en dyr historia.

 

✓ Marriage Story
 
Jag har sett filmen Marriage Story som finns på Netflix. Det handlar om ett par som går igenom en skilsmässa och jag tycker det var en fin film.

Som kontrast till alla filmer som handlar om att karaktärerna får varandra i slutet är det är en film som startar där ett förhållande precis tagit slut.
 
Se den om ni vill se något fint och hur vacker Scarlett Johansson är.

 

✓ Big Brother i TV4
 
Dokusåpan Big Brother firar 20 år sedan programmet sändes för första gången i Sverige med en comeback i TV4 nu i februari.
 
Big Brother är ju dokusåpornas moderkälla och det ska bli intressant att se om de fått till en modern touch på programmet.
 
Jag tittade på Big Brother i typ början av 2010-talet men tror inte jag kommer fastna denna gång, man behöver mycket tid för att hänga med i all drama och det har jag inte nu.
 
Men Big Brother hörrni, fultv när det är som bäst eller vad säger ni? Jag kommer titta några avsnitt i alla fall.
 


Detta ser jag fram emot!

Skrivet av Alexandra Grahn 06.11.2016 | 2 kommentar(er)

Kategorier:

Inom kort kommer två saker i TV väg som jag ser fram emot. Obs! Jag har väldigt varierande smak! 

 

Gilmore Girls 

Har länsat internet på artiklar och filmsnuttar från den nya säsongen som släpps på Netflix den 25 november. 

Nyligen släpptes den officiella trailern för säsong 8. Innan det har man bara visat en kort  filmsnutt när Rory och Lorelai sitter vid deras köksbord och "snabbpratar" som de gör genom hela serien. När Gilmore Girls kom på TV för flera år sedan kunde jag inte alls tåla programmet just på grund av att de pratade så mycket. Men för en tid sedan hittade jag serien på Netflix och blev fast. 

Jag gillar att den innehåller så mycket referenser till populärkulturen. Rory och Lorelai ser mycket på film och gillar musik. Rory läser många klassiska författare och så studerar hon vid Yale och vill bli journalist. Serien är gjord i början av 2000-talet och det är intressant att höra vad som var aktuellt då. Journalistiken i USA höll på att gå igenom en kris, Barack Obama hade ännu inte blivit president, i ett avsnitt har Rory intervjuat honom och någon frågar henne om hon fick svar av honom om han ställer upp i valet, hehe. Hillary Clinton nämns också. Rory och Lorelai skämtar om att "maybe when Hillary is president". Lite kul, vem visste att det kanske blir sant. 

 

landscape 1454107170 gilmore2Bild härifrån 

 

Jag gillar serien jättemycket, men efter att ha sett trailern till den nya säsong 8 känner jag mig nästan lite besviken. Har svårt att sätta fingret på exakt vad, men något fick mig att känna att det är lite "krystat" hela grejen. Vad tror ni? Finns det fler Gilmore-fans där ute? 

 

Trailer säsong 8 

http://www.youtube.com/watch?v=kGGNNSmGDpU

 

The Grand Tour 

The Grand Tour med gamla Top Gear gänget släpps den 18 november på Amazon. Detta lär jag inte bli besviken på!

Top Gear är ett av mina absoluta favoritprogram! Blev besviken på BBC när de kickade Jeremy Clarkson och James May och Richard Hammond följde efter och programmet fortsatte men fick nya programledare. Har tittat på "nya" Top Gear som nu går på BBC men det är inte alls samma sak. Så när nyheten om att Clarkson, Hammond och May gör ett nytt eget program jublade jag! Äntligen kommer de tillbaka i rutan och i det bästa formatet dessutom. Har alltid gillat den delen i de gamla Top Gear bäst när de är ute på resor och har ett "uppdrag" att göra. 

 

 

p01lc1xn

 

Bild från när de ännu gjorde Top Gear 

 

Andra orsaker till att jag gillar dessa medelålders gubbar (eller börjar de kanske bli över medelåldern snart?) är deras humor, jag älskar brittisk humor. Och så är dom fantastiska journalister! På det sättet de kan beskriva och recensera en bil som de testar! De är skickliga!

När jag såg trailern från The Grand Tour blev jag däremot inte besviken. Det kommer bli precis så galet, roligt och konstigt som det bara kan bli med dessa tre! 

 

 

Så detta ser jag fram emot!