Alexandra alanning

Soffor och makaroner

Skrivet av Alexandra Grahn 12.03.2018 | 0 Kommentarer

Ett snabbt hej. Det har inte blivit mycket egentid att skriva senaste veckan. Orsaken är att livet pågår för fullt. Sally har hunnit bli tre månader, vi har beställt en ny soffa och det ligger torkade makaroner på köksbordet, så att sådant.

IMG 2375
Hennes kolik börjar *peppar peppar* bli mot bättre hållet. Vi har gått till en jättebra barnläkare som tagit oss på allvar och gjort undersökningar trots att de "bara" är kolik. Det konstaterades att Sally helt enkelt har en väldigt känslig mage men att det blir bättre ju äldre hon blir, skönt! 

Som jag skrev är ju bebben numera en tremånaders och en ordentlig liten brud. 7,3 kg och 63 cm rådgivningstanten skrev: Växer bra! i häftet när vi var på tremånaders-kontroll. Så skönt att hon får växa fint trots att hon har pipi mage. 

Jag och Sally har börjat på babysim förra veckan, det är spännande och i slutet på den här veckan ska vi flyga till Österbotten det blir ännu mera spännande. Hoppas så att hennes mage är lugn så hon också är lugn och int blir en skrik-bebis på planet. Får se hur det går. 

Nu ska jag passa på att surfa och planera inredning när jag inte har en liten Salson i mina armar. Det behövs slösurf mellan varven för att orka med babylivet. 

Ha det bra!

 

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar