Alexandra alanning

Tre saker

Skrivet av Alexandra Grahn 07.02.2017 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Hej!

Är inne i min skrivbubbla och dagarna går mest åt till att fundera på forskningstexter och hur jag ska få ihop min gradu. Här är tre saker jag velat blogga om:

1. Gradurelaterat, har så otroligt dålig dygnsrytm. Mitt skrivflow kommer sent på kvällarna vilket gör att jag sitter uppe länge på nätterna och tar långa sovmornar. Dåligt, behöver carpa upp mig och skriva MER också på mornarna!

2. Resa, jag ska till Holland i slutet av februari. Förutsatt att alla färjor och sånt håller tidtabeller så att jag hinner till Arlanda i tid. Chansade och bokade ett flyg så att jag inte sover över i Sverige en dag innan.

3. Sommar, har så försökt att inte börja längta till sommaren redan nu. Det är ändå flera månader vinter och vår kvar innan man når dit. En liten tröst är att våren på Åland är alldeles underbar och jag har det att se fram emot. Förra våren var riktigt härlig här. Sen när sommaren kom kändes det nästan som att man hade haft sommar redan länge eftersom vädret varit så nice hela april och maj. 

DSC 0285Bild från Ramsholmen. Dit längtar jag också, till våren när vitsipporna blommar och bildar ett hav av blommor. Aj aj hääärlit. Det är ett hett tips om ni är här på våren att besöka Ramsholmen i Jomala. 

DSC 0288Nu ska jag fortsätta skriva. Hejåhåå! 

Kommentarer

 • Österbottningen 07/02/2017 2:59pm (6 år sen)

  JEPPSS.. Ramsholmen é fint, min moster och kusiner bor där riktigt nära så har spenderat många somrar och vintrar där :)

  • Alexandra Grahn 07/02/2017 5:29pm (6 år sen)

   Ja men visst! Otroligt fint, alla årstider har sin charm på Ramsholmen :)

 • Marita Grahn 08/02/2017 2:05pm (6 år sen)

  Ska du på moster-besök till Holland? Väntar också SÅ på våren.....Vet du, Alexandra, att du har 1 månad extra sommartid där på Åland.....en annan sak: Årets Ålänning en häst det var en helt underbar juttu.....

  • Alexandra Grahn 08/02/2017 9:24pm (6 år sen)

   Ja de ska jag, ska bli roligt! Sant det är nog mera sommar här. Ja, jag tror att de var i Åbo som det var en häst å int Åland?

Skriv en kommentar