Alexandra alanning

Vårens planer

Skrivet av Alexandra Grahn 05.02.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Äntligen februari januari kändes som tusen år. Int för att jag har något speceillt jag går och väntar på, eller jo det har jag lite väntar jag nog på att få fara hem till Tärjär men det är först i mars, men annars tycker jag bara det är skoj att det mer och mer blir vår.

Vad har vi gjort den senaste tiden? Mamma var här i förra veckan och i helgen fyllde Simon år, 30 bast till och med.  Jag hade fantiserat om att ordna överrasknigsfest åt honom när han fyllde 30. Men det blev liksom inte mer nu än att hans familj var hit på tårta och kaffe. Fast en oväntad gäst fick han, hans fammo från Oravais kom hit på överrasknings-visit så lite surprise moment hade vi nog. 

Jag ser fram emot våren. Även om februari nog är en renodlad vintermånad likaså mars men man vet om att man går mot ljusare tider. Januari blev i år en ammande,krånglande månad som kändes som världens längsta. Nu funkar amningen bättre ingen infektion och det har äntlingen slutat göra ont. Var så nära att ge upp ammningen men glad att jag inte gjorde det. 

IMG 6904

HOLLAND Jag tycker om att se tillbaka på vad jag gjorde för ett år sedan. Förra året i februari var jag en vecka i Holland, aka Blomlandet. 

I år ska jag inte göra något speceillt den här månaden. Eller jo, en kompis kommer hit på besök så det ska bli kul. I mars ska vi till Tärjär och ha dop åt Sally och i april vill jag fara över till Sverige på en shoppingresa och i maj blir det bröllop i Österbotten. Det var typ den våren det.

Säkert gör vi en massa annat också som kommer mera spontant men det är roligt att ha något konkret att se fram emot varje månad. Fast det är mysigt att kunna gå omkring i pyjamas varje dag är det nog bra att komma ut och lufta sig nu som då. 

 

Ha det bra! 

 

Kommentarer

  • Sandra Neuman 06/02/2018 12:02am (4 år sen)

    Åh Holland!!!! Är det någon resa jagdrömmer om så är det Holland! ?

Skriv en kommentar