Ingen akta alannng 3

Vilken vecka

Skrivet av Alexandra Grahn 30.07.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Ännu en sommarvecka lider mot sitt slut och jag kan nästan int fatta att det är augusti i nästa vecka. Hoppas på en fin sista sommarmånad. Den här veckan har det hänt mycket. Vi hade gäster här sen i onsdags bästa Mia och Markus från Vasa var här och förgyllde våra dagar, tack för de <3 Vi skojade och sa att det är årets höjdpunkt när dom hälsar på och det ligger nog ganska nära sanningen. Vi har varit Rockoff flera kvällar, turistat runt lite på ön, jag och Mia tog en heldag vid Arkens poolområde i lördags och killarna åkte ut med segelbåten. Lördagskvällen avsluta vi med kräftskiva och Rockoff förutom jag som inte orka med till fesitivalområdet. 

IMG 0886

IMG 0896

IMG 0920

IMG 0816

IMG 0846

Alltså den tjejen och den utsikten, bättre får man leta efter <3 

Det bästa med att bo här är att de finns så mycket att upptäcka ännu och så många ställen man kan åka till med gäster. Det blir alltid roligare att göra saker tillsammans. Det sämsta är att man träffar kompisarna sällan. Men när de väl är här får man kvalitetstid. 

Har också haft Sevendays instakonto den här veckan och uppdaterat där. Jag har jobbat mycket den här veckan känns det som och en jättebra sak som hände den här veckan är att jag antagligen har fixat mer jobb åt mig i höst fram till mammaledigheten! Mitt jobb skulle annars ta slut om två veckor ( förutom lite frilans) men som det ser ut nu så fortsätter jag lite till. Jag är inte riktigt hot stuff på arbetsmarknaden just nu eftersom jag går på mammaledighet i slutet av oktober så jag har fått kriga lite för att få jobb känns det som. Jag förstår att det är så men samtidigt är det surt att man blir placerad i ett b-fack när man är preggo. 

Hade jag inte varit preggo hade jag börjat ett nytt jobb i höst men de blev inte så nu. Suuuurt men va kan man. När jag går på mammaledighet är jag sen alltså arebtslös vilket jag försöker se som något positivt att jag kan byta jobb om jag vill sen när jag ska börja jobba igen. Har varit lite bitter över min jobbsituation ett tag inte arg på nån på jobbet eller så utan mest att det blir så här på grund av att man är gravid. Gillar mitt jobb det är int frågan om de. Men jag är knappast den enda som varit med om det här eller känt så här. 

 Men nu ska jag åka iväg och titta på en barnvagn. Bjöd på en vagn på en FB-loppis här för nån vecka sen men fick den int. Men nu hörde en tjej av sig om att hon hade en likadan till salu om jag ville se på den innan hon lägger ut den till försäljning. Håll tummarna att det här skulle va en bra vagn. 

Hej å hå! 

Kommentarer

  • Mia 31/07/2017 8:17pm (2 år sen)

    Tack för en superbt veckoslut <3

    • Alexandra Grahn 31/07/2017 9:27pm (2 år sen)

      Tack själv <3 <3

Skriv en kommentar