"Minns do vem jag e naa?"

torsdag 14 september 2017 - 18:26 | 0 Kommentarer

Ni vet de där människorna. De där som dyker upp när man minst anar det. De där som kommer fram till en och hälsar. De där som gärna även säger ens namn när de hälsar. Sedan säger de "Minns do vem jag e naa?".

Jag kommer aldrig att förstå mig på dessa människor. VARFÖR vill ni plåga er omvärld på det här sättet? Varför vill ni plåga er själva på det här sättet? Vad vill ni?

Här finns några scenarior som kan komma efter att ni ställt den frågan.

1. Jag svarar "Ja! Du är Olof Brängholm. Vad trevligt att råkas igen!"

2. Jag svarar "Jaa, väntas no..." för att köpa några sekunder och sedan hoppas att personen avslöjar sig på något vis.

3. Jag svarar "Nej." och går vidare.

Av dessa tre möjligheter så är nummer 2 och 3 ganska jobbiga för oss båda. I alternativ 2 så ljuger jag, det är ganska uppenbart. I alternativ 3 är jag en total skitstövel, men ändock en ärlig sådan. Det är bara alternativ 1 som känns positivt. Då visar det sig att du är en person som är värd att kommas ihåg. Men är det det du vill då? Är det inte så att du egentligen VILL sätta dit mig som en sådan som är för självgod för att komma ihåg folk jag träffar? Eller vad VILL du?

VAD VILL DU? Ja, just du, som läser det här, och som har gjort dig skyldig till att uttrycka den där frasen åt mig eller andra människor. Svara mig, vad vill du? Jag är genuint nyfiken.

Keegan Michael Key on the red carpet of the 75th Annual Peabody Awards Ceremony"NÅO MINNS DO VÄL VEM JAG E NÅO?!" Joo, du är han... Vänta nu. Alltså du har varit med i precis alla tv-serier de senaste åren. Ååh... Vad heter du. Du var med i Parks and Rec nån gång visst? Och nån ny Netflix-serie? Keegan-nånting. Keenan Thompson? Ååh, varför gör du på det här sättet?

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.