Små små strumpor

lördag 2 september 2017 - 22:31 | 2 Kommentarer

Jag brukar inte ofta berätta om något verkligt som händer i mitt liv. Jag har gjort det i stort sett aldrig. Såvida det inte har rört sig om något framträdande eller någon show jag fjantat på med. I så fall har jag gjort ett undantag, men det är väl bara för att folk ska se hur duktig jag är och hur intressanta saker jag sysslar med. Det är i rent reklamsyfte, tror jag.

Men jag vill berätta om en liten händelse från det riktiga livet. Häromdagen faktiskt. Plötsligt så sitter jag i soffan och gråter. Tillrande tårar och ett stort leende samtidigt. Min sambo är med och hinner dokumentera detta trams.

Nu ska ni inte tro att jag har svårt för att gråta. Jag gråter av filmer, Kalle Anka-serier och så mycket annat. En gång började jag gråta över att jag lagt ett täcke fel väg i ett påslakan. Men det här var annorlunda. Det hade inte med sorgliga filmer att göra, eller av att något gått bra eller dåligt. Det var av små små orsaker jag grät. Små små strumpor.

Alldeles för små strumpor. Alldeles för fjantigt små och mikroskopiska strumpor. Strumpor som nästan passar på en katt. Jag tror att det var i det skedet som allting blev mera verkligt för mig. Det här som ska komma att hända. Det här som jag kanske berättar mera om någon gång. Men tills dess:

IMAG5662

 

2

Kommentarer

 • Linn Jung

  03.09.2017 10:09 (7 månader sen)

  Tänk så roligt att det snart är mikroskopiskt små fötter i dem! Samma set strumpor var det första jag köpte till bebben. Och nu är de redan för små, yhyy.

  • Alfred Backa

   03.09.2017 13:34 (7 månader sen)

   Ja, dom måste ju om möjligt vara ännu mindre om de ska rymmas :O


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.