Veckans horoskop

måndag 8 maj 2017 - 13:58 | 2 Kommentarer

Jag har funderat på att börja blogga mera seriöst. Skippa allt trams och berätta om mitt riktiga liv. Problemet är att jag aldrig riktigt använt internet för att vara seriös. Det känns så avlägset att berätta för vilt främmande människor om vad som verkligen händer. Då är det enklare att lägga upp den här garden som bara är tramsig. Clownsminket, om man så vill. Men jo, en vacker dag kommer jag att berätta sanningen för er. Men det är inte idag. Idag blir det

VECKANS HOROSKOP

Väduren

Du kommer att starta ett synthpopband vid namn VäDuren Duren. Ni kommer att ha måttlig framgång.

Oxen

Du får hjälp och stöd från andra idag. Det är väl fullt logiskt egentligen. Av vem skulle man få hjälp och stöd av om det inte av andra? Kan man hjälpa och stöda sig själv? Kan man bli vän med sig själv? Kan man såra sig själv? Kan man nånsin förlåta sig själv? Det här är frågor som du inte ska fundera på den här veckan. Fundera hellre på fikon. Vad är fikon för dig? Svara med en essä.

Tvillingarna

Du kommer att få en stor överraskning denna vecka! Kan du gissa vad det är? Inte? Då ska jag berätta vad det är. Det är Ty Burrell. Javisst, den stolliga pappan från Modern Family. Nu är det ju ingen överraskning längre. Men du vet inte NÄR du ska få honom. Du kan väl låtsas vara överraskad i alla fall?

Kräftan

Ny teknik kan ställa till det för dig. Men inte lika mycket som gammal teknik kan ställa till det. Pröva till exempel inte att starta en dator från 60-talet denna vecka. Det kommer att sluta i tårar. Och hålkort.

Lejonet

En stilla flirt känns upplyftande! Det här kan bli en lyckosam dag för dig. Var dock rädd om barn.

(detta horoskop är stulet direkt från dagenshoroskop.nu. Jag kände att jag inte kunde hitta på något bättre än det. Var rädd om barn. Håll inte på och trixa med dem.)

Jungfrun

Det lönar sig att investera i Europa just nu. Det har dock inget med ditt horoskop att göra. Det är något jag läst på internet. Jag tänkte bara att det kunde vara intressant att få ut något vettigt av den här texten också.

Vågen

Talet -4,3 är ditt lyckotal denna vecka. Det kan ju inte alltid bli positiva heltal, den här gången är lyckotalet faktiskt så här krångligt, vilket gör det mera realistiskt också. Varför skulle alltid typ talet sju vara ditt lyckotal? Hur stora är de oddsen, med tanke på hur många tal det finns? Och varför påstår folk att tre är ett magiskt nummer? Vet du vad som är ett magiskt nummer? 112. Slår man in det i en telefon dyker det upp en liten tomte i andra änden som uppfyller en önskan åt en. I alla fall om ens önskan är att få en ambulans till en viss adress, och sedan få betala dryga böter för falskt alarm.

Skorpionen

Den här veckan kommer du att vara ett tyskt rockband bildat 1965 i Hannover. Du kommer att bestå av Rudolf Schenker, Karl-Heinz Follmer, Lothar Heimberg och trummisen Wolfgang Dziony. Flera av bandmedlemmarna kommer dock att bytas ut. Du kommer att ha stora framgångar med låtarna Wind of Change och powerballaden Still loving you. I övrigt kommer veckan att te sig normalt.

Skytten

Denna vecka kommer att ge dig huvudbry. Huvudbry betyder att man bryr sig om sitt huvud. Man tittar till det ibland, ser till att det sitter där det ska sitta. Huvudbry betyder att man ger och tar, man har en öppen kommunikation med sitt huvud. Man ignorerar inte sitt huvud för att det håller på med en massa skit. Det som anses vara skit för dig kanske är viktigt för ditt huvud. Tänk på det. Med ditt huvud.

Stenbocken

Denna vecka kommer du att stå på en kulle och se mallig och förvirrad ut samtidigt.

Alpensteinbock auf dem Augstmatthorn

#juststenbockthings

 

Fiskarna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ty Burrell cropped

 

Varsågod.

Taggar:

2

Kommentarer

 • Ein kräfto

  09.05.2017 09:08 (7 månader sen)

  Stämd på pricko typ exakt, absolut!

  • Alfred Backa

   09.05.2017 10:28 (7 månader sen)

   Jag vet vad jag pratar om :)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.