Lucka 16: The secret

fredag 16 december 2016 - 09:00 | 1 Kommentarer

När man pratar om andlighet måste man nämna The Secret. Filmen och boken som fått enorm framgång över hela världen. Den marknadsförs som hemligheten som kommer att ge dig allt du vill ha. Det handlar egentligen bara om attraktionslagen. Inget krångligare än så. Eftersom allt är energi attraherar du det du tänker. Det du känner och tänker får du.

Om du går omkring och tänker på hur mycket räkningar du har, hur lite pengar du har - då blir du fattig. Om du slappnar av, sätter dina räkningar på direktbetalning och fokuserar på att bli rik - då kommer du att bli rik. Om du fokuserar på hur frisk och glad och lycklig du är - du föreställer dig de känslorna, den verkligheten - då blir det så. Det här fungerar faktiskt. Jag säger inte att det kommer att rassla in miljoner på ditt konto första dagen. Men du blir vad du tänker. Det är så attraktionslagen fungerar. 

Tre enkla steg: Be om det du vill ha - tro att din dröm redan nu är verklighet. Ta emot gåvan från universum, känn att du redan fått den. Var glad och tacksam. Testa! Det har fungerat för mig varenda gång jag haft sämre ekonomi, då jag varit vårdledig eller nu då jag lever på sjukpenning. Mitt i allt kommer det någon inbetalning från något ställe. Inga stora summor, men det sker alltid när jag har mindre pengar och slutar grubbla på ekonomin. 

Om du har 6 minuter över och förstår engelska - se denna filmsnutt.

Det här är Hemligheten.

 

 

Har attraktionslagen fungerat för dig?

Kommentarer

  • Cecilia

    16.12.2016 10:21 (11 månader sen)

    Ja! Använder mig av den jätteofta :-)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.