Mitt möte med ett medium

fredag 1 september 2017 - 18:00 | 12 Kommentarer

Det finns en grupp människor jag har väldigt hög respekt för. Som jag är lite smått avundsjuk på eftersom de har något jag också velat ha. Människor jag aldrig skulle kunna ljuga för, eftersom jag fått för mig att de direkt skulle genomskåda mig. Dessa är medium, mediala vägledare, människor som ser lite mer än oss vanliga dödliga. Människor som har en kontakt med andra energier än de flesta av oss. Människor som kan tala med de döda.

Jag har ju själv alltid varit intresserad av detta område – andar, energier, livet efter döden.. Och i min värld är det ingen tvekan om att detta är verkligt. Det har alltid funnits med som en naturlig del i mitt liv. Jag har haft vissa upplevelser som gjort att jag hoppats att jag också har en gåva. Upplevelser som kommit för att jag varit för nyfiken för att inte testa på att öppna upp mig för andevärlden. Jag tänkte att det värsta som kan hända är att inget händer. Fast samtidigt har jag avfärdat det med att jag nog bara inbillat mig. Kanske velat vara lite märkvärdig. Jag blev också lite rädd. Försökte stänga av, så som jag läst att man gör. Det finns flera i min släkt som har denna gåva. Ser saker vi andra inte ser. Vet saker. Är sådana där människor som man inte vill ljuga för, eftersom de ändå vet.

 

andlig 3

Bild från Pixabay

 

Jag har länge tänkt att det kunde vara intressant att gå till någon som är duktig på detta, men aldrig haft något konkret behov och därmed inte känt att jag velat boka tid. Jag har aldrig haft behov av att ta kontakt med någon på andra sidan, vilket jag ansåg borde vara huvudsyftet med ett möte. I somras stötte jag dock på en mycket duktig medial kvinna här i Österbotten. Jag hade hört mycket bra om henne. Jag bokade en tid flera veckor framåt. Under tiden hann jag ångra mig flera gånger, vad var liksom syftet med att gå till ett medium för mig? Jag kände inget akut behov av kontakt till någon på andra sidan, jag hade inga specifika frågor, jag kände mest att jag annars bara ville gå. Samma dag höll det på att strula till sig med barnvakt, men det ordnade sig. Jag fick en känsla av att det nog är meningen att jag ska dit.

Jag hade absolut inga förväntningar eftersom jag inte har någon erfarenhet från förut. Jag var helt neutral på det planet. När jag kom dit satte jag mig ner och kände mig lite dum. Vad gjorde jag här? Visste inte riktigt hur jag skulle sitta. Men kände mig ändå rätt avslappnad. Hon började med att berätta vad hon såg/kände om mig som person. Hon berättade vidare om min sambo, mina föräldrar, mina morföräldrar och mina svärföräldrar. Jag kände hur energier strömmade upp genom kroppen. Ibland blev jag varm, ibland avtog det. För att komma tillbaks en stund senare. Det var en väldigt kraftfull energi i rummet.

 

andlig

Bild från Pixabay

 

Det hon berättade var detaljer ingen kan veta. Ibland satt jag helt stum, ibland bekräftade jag med ”ja, exakt sådär är det”. Så gott som allt hon sa stämde överens. Det var inte bara hon som sa det, utan saker hon berättade var direkta budskap från andra sidan. Jag som varit lite rädd för dessa kontakter kände mig helt trygg. Det var helt naturligt att min morfar var med i rummet. Varför skulle han inte vara det liksom? Att han gav vägledning till mig var det mest naturliga just då.

Rent fysiskt påverkade detta mig mycket. Jag blev yr av all energi och kände mig smått snurrig när vi var klara. Det var mycket skratt och lite gråt. Det finns många starka känslor och bilder som stannat kvar efter vårt möte häromkvällen. Det var intressant att se hur ett medium arbetar, hur hela situationen går till. Jag kommer absolut att gå igen. Efteråt har det dykt upp många frågor som jag känner att jag vill ha svar på. Saker som jag inte kom på att fråga, eller hade tid med under min timme med mediet.

Det allra viktigaste budskapet för mig personligen var hennes bekräftelse på att jag är medial. Jag har bara stängt av min förmåga i barndomen. Hon berättade om en situation som ledde till min första kontakt med andra sidan, att jag blev rädd för det jag såg och därför stängde av min gåva. Denna händelse har jag förträngt. Jag minns ingenting av det. Bilden av det hon berättade snurrar ändå på i mitt inre, som att det söker efter händelsen i det förflutna och försöker ta fram den igen. Jag pratade med min mamma om situationen som föranledde kontakten. Hon bekräftade att det mediet berättade hade hänt när jag var 3-4 år. Jag fick även bekräftelse på att jag inte är den enda i min familj som är medial.

 

andlig 5

Bild från Pixabay

 

Att få denna vetskap var inte alls skrämmande. Jag är inte längre rädd, mer nyfiken. Som att en ny värld öppnar sig. Som att hela jag är ett energifält som vibrerar med en ännu högre frekvens. Så känns det rent fysiskt. Vad jag skall göra med detta återstår att se. Jag kommer garanterat utveckla förmågan. Om det är så som jag trott, att människor med en medial gåva genomskådar lögner så stämmer det in på mig. Så gott som alltid känner jag om en människa ljuger för mig. Jag låtsas inte om det, för att inte genera den andra. Ibland skulle jag dock vilja ifrågasätta lögnen. Ytterligare bekräftade hon det som jag länge vetat, att jag känner av andra människors energier. Att jag drar dem till mig. Detta är inte alltid en rolig egenskap. Det är inte alltid lätt att veta vilka som är ens egna och vilka som är andras känslor. Man kan säkert lära sig att hantera detta.

Jag vill påstå att detta första möte satte en viktig boll i rullning för min framtida utveckling. Kanske helt avgörande för min framtid. Det var en mycket omtumlande händelse och jag är otroligt glad att jag fick chansen att uppleva detta.

 

Har du någon erfarenhet av medial vägledning?

Taggar:

12

Kommentarer

 • Nina

  01.09.2017 21:09 (5 månader sen)

  Får en känsla att vi träffat samma kvinna. Hon är så bra! Mjuk, stark, närvarande och så klok. Hon var det första medium jag besökte och precis som du berörde hon på djupet. Fint att läsa om dina upplevelser!

  • Linda Holm

   01.09.2017 21:49 (5 månader sen)

   Det är möjligt! Hon är verkligen en fin människa.

   • Susann

    02.09.2017 13:08 (5 månader sen)

    Är det möjligt att du i ett privat meddelande till mig ger mig kontaktuppgifter till denna person?

    • Linda Holm

     02.09.2017 17:30 (5 månader sen)

     Det kan jag göra!


 • Sandra Neuman

  01.09.2017 22:17 (5 månader sen)

  Spännande! Jag skulle bra kunna tänka mig att gå till ett medium bara för att. :D

  • Linda Holm

   02.09.2017 17:30 (5 månader sen)

   Absolut ska du det! :)


 • Anna

  02.09.2017 18:18 (5 månader sen)

  Kunde du vara så snäll och skicka hennes kontaktuppgifter till mig också? Jag har länge önskat medial vägledning


 • Sofia

  02.09.2017 20:17 (5 månader sen)

  Pratar hon svenska? Kan du också ge mig hennes kontaktuppgifter på ett privat meddelande?


 • Malin

  02.09.2017 20:39 (5 månader sen)

  Undrar också om det är samma som jag har gått till nu 2 gånger..en helt underbar varm människa som berör. Skicka gärna privat åt mig vem det är, är så nyfiken


 • Malin

  02.09.2017 20:42 (5 månader sen)

  Undrar också om det är samma som jag har gått till nu 2 gånger..en helt underbar varm människa som berör. Skicka gärna privat åt mig vem det är, är så nyfiken


 • Em

  02.09.2017 21:10 (5 månader sen)

  Jag känner igen mig i det du skriver.. Skulle du kunna skicka denna persons kontaktuppgifter på mail åt mig?


 • Linda Holm

  02.09.2017 21:57 (5 månader sen)

  Jag kan skicka kontaktuppgifter per mail till er alla som undrar vem jag varit till. Hör av er på linda.holm@live.com


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.