Tips inför medial rådgivning

onsdag 25 oktober 2017 - 17:00 | 0 Kommentarer

Vilket stort intresse det finns för medial rådgivning! Tack för alla mail och kontakter jag fått efter mitt senaste inlägg!

Efter det inlägget har jag faktiskt gått ytterligare en gång till ett medium. Efter första besöket dök det upp många frågor, och jag hade redan för ett år sedan ställt mig i kö för att få träffa ett av Sveriges mest kända medier, Benny Rosenqvist, bekant från tidningen Nära. Eftersom Benny inte är så ofta i Finland kände jag att jag måste ta tillfället i akt, även om det kom ganska snart efter förra mötet. Jag skall dock medge att jag var lite fundersam över om det skulle komma någon ny information av värde. Tänkte nästan avboka i sista stund – för att en stund senare ta mitt förnuft till fånga. Jag fick en stark känsla av att jag kan få svar på vissa frågor om jag går till honom.

Wow. Jag ångrar absolut ingenting. Vilket möte. Han satte fingret på så specifika saker att jag var helt stum. Vi diskuterade tidigare liv och framtiden. Det jag uppskattade mest med detta möte, förutom hans oerhörda kompetens och träffsäkerhet, var hans brutala ärlighet. Han försökte inte försköna det han såg på något sätt, utan sa rakt ut som det är. Vissa saker sa han precis så som jag tänkt – men aldrig sagt högt åt någon. Även han bekräftade min medialitet och berättade i detalj hur den är nu och hur den kommer att utvecklas. Han berättade om min livsväg (det val man anses ha gjort innan man kommer till detta liv, de utmaningar man ska lära sig hantera) och om min hälsostatus. Han berättade i detalj om min utbrändhet men konstaterade att min kropp för övrigt är ”jättefrisk”. Det tillskriver vi min giftfria livsstil.

 

vagBild: Pixabay

 

Eftersom det nu finns ett stort intresse för detta tänkte jag ge lite råd för att man skall få ut så mycket som möjligt av sitt besök hos ett medium. Mina råd är följande:

1. Fundera noga vem du går till. Det finns oseriösa människor överallt. Kolla gärna upp referenser av andra som varit hos samma medium. Smakar det så kostar det. Ingen jobbar gratis. Det ska man inte heller göra, oavsett om man jobbar med en gåva eller en inlärd kunskap. Allas tid är värdefull. Alla har räkningar att betala. Alla sätter ner tid på dig. Kolla ändå att det är en seriös person som får dina pengar.

2. Fundera över syftet med ditt möte! Vad vill du ha ut av det? Vill du få kontakt med någon som gått över till andra sidan, vill du se tidigare liv, vill du fundera över framtiden? Hurudan vägledning behöver du? Eller vill du bara gå annars bara.

3. Om du har ett specifikt mål med ditt möte – skriv ner frågor! Skriv även följdfrågor. Skriv ner frågorna i prioritetsordning. En viss fråga kan leda till många följdfrågor, så ställ de viktigaste frågorna först för att hinna åtminstone med dem ifall mediet har en begränsad tid bokad för dig.

4. Anteckna svaren, eller åtminstone stödpunkter för minnet! Mediet är en kanal till dina vägledare. Det är inte säkert att hen minns senare vad hen sagt. Du glömmer själv också eftersom det kan komma så mycket information.

5. Låt mediet läsa av dig och din situation. Berätta inte så mycket själv. Det känns bättre för en själv att ha fått svaren utan att ha gett ledande information.

6. Till sist – är du beredd att höra svaren? Du kanske inte får de svar du velat ha, du kan få veta något som påverkar dig starkt, du kan få höra saker som totalt ändrar din syn på vissa saker. Men i huvudsak får du bekräftelse på det du vet – men kanske inte vill se på riktigt – och det i sig kan vara bra att förbereda sig på.

 

 

Taggar:

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.