BloggHEADER

Mellan 5 och 10 metrostationer bort

Skrivet av Anna Sjöström 29.10.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Väjt ni va ja diggar skarpt? Att det plötsligt finns oändligt (känns det som) med nya platser och saker att uppleva bara några metrostop bort. 

För någon helg sedan åkte vi ett gäng med boendet till Oldtown, Alexandria. Förutom att gå runt på marknaden, se oss omkring och gå runt i ett konstgalleri gick vi också och åt på Gadsby's Tavern Restaurant. På Gadsby's Tavern Restaurant hade ingen mindre än George Washington ätit i sina dagar. Jag valde en krabbkaka - tänkte att det skulle säkert G.W. också ha ätit. 

collage 4

På ett tisdagsevent för européer i Washington träffade jag Mona. Mona i tur hade träffat ett gäng praktikanter från NASA (The National Aeronautics and Space Administration) helgen innan och på lördagskvällen satte vi oss på en metro mot nämnda! Efter middag nära HQ åkte vi till NASA:s besökscentrum för att titta på deras utställning de hade Internationella Måntittarnatten till ära. 

Jag ska vara ärlig – min kunskap om rymden är begränsad (i alla fall än så länge). Att åka till NASA, höra deras experter och praktikanter passionerat tala om rymden, satelliter och innovationer var ändå så himla tufft. 

Här är en bild där jag tycker jag är c00l fast bakgrunden egentligen är barnens lekområde av utställningen. 72486226 405904813689952 5469290377829679104 n

Bonusbilder på hur jag skulle vilja tro att jag ser ut i rymden (<--) och hur jag egentligen skulle se ut i rymden (-->). Jag är inte en astronaut.  

collage 3

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar