BloggHEADER

Tre veckor senare

Skrivet av Anna Sjöström 28.09.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Wilhelmina, som är på praktik vid Johns Hopkins University Foreign Policy Institute, och jag satt förra helgen på metron på väg mot en gatufestival. 

”Hur har andra veckan gått?” frågade jag henne.
”Så sjukt bra – och din tredje vecka?” frågar hon tillbaka.
”Det är så himla bra”.

Varken jag eller Wilhelmina hade räknat med att vi skulle fastna så pass mycket för varken D.C. eller våra jobb. Jag känner redan ett emotionellt band till staden, mitt jobb är fantastiskt och tanken på att min tid här faktiskt är räknad får hjärtat att sjunka. Här händer det något för någon från alla kategorier hela tiden - oberoende om du vill gå på en AW med andra européer, lyssna på Jazz, ta en promenad i skogen eller strosa runt på ett museum.

TOTAL SIDENOTE: Fastnade du på "skog"-delen? Det skulle jag ha gjort iallafall. Som det råkar sig är en nationalpark bara en stunds promenad från mig! Här är bildbevis från då jag var dit för någon helg sedan. collage 2Utan att tveka råder jag alla som är ens lite intresserade av att göra praktik utomlands att göra det! Liberal Praktik är organisationen som har skickat mig, Wilhelmina och Crista (som gör praktik vid CSIS) till D.C. Googla Liberal Praktik så hittar du all info om deras praktikplatser – ansökan stänger i början av oktober!

OBS! Nu har jag bara varit här fyra veckor och Wilhelmina endast tre. Kan ju hända att vi just nu befinner oss i något ”omg vi är i D.C.”-stadie och sen är det bara nedförsbacke härifrån. Jag säger till om jag känner annorlunda om en månad!

Såhär glad kan en vara under en photoshoot utanför Capitol - passar på att ge Crista (på min högra sida) cred för min headerbild som hon har tagit nu också! 

70493557 2348953168566943 8446280795080884224 n

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar