header2

Morjens!

Skrivet av Anders Nylund 06.09.2019 | 0 Kommentarer

Vad roligt att ha fått möjligheten att joina Sevendays som bloggare!

Tänkte att som första inlägg göra en kort presentation av mig själv och berätta vad min blogg kommer att handla om.

Vem är jag?

Har växt upp i Nedervetil och levt ungdomsåren där. Där spelade jag fotboll om somrarna och ishockey på vintrarna. Jag lade ner en hel tid på idrott, men med tiden märkte jag att tappat intresset för det med tiden. Har sedan flyttat efter studierna först till Vasa, och sen nu senare till Helsingfors. Nu i detta skede studerar jag och jobbar på sidan om.

Vad handlar bloggen om?

Bloggen handlar om programmering/kodning/web-utveckling (ett kärt barn har många namn) i stora drag. Jag själv tycker om att reflektera över det som jag gör och tänker, och därför vill också dela med mig det via bloggen. Innehållet kommer att handla om både saker som är personliga för mig, men också om allmänna grejer inom kodning.

Vem är bloggen till för?

Om du är intresserad av att veta vad vardagen som kodare ser ut, så är den här bloggen precis för dig. Alla kodare och speciellt icke kodare är mycket mera än välkomna till min blogg för att läsa och kommentera!

Varför skall du som läsare följa bloggen?

Kodning och programmering som yrke har växt den sista tiden och behovet av kodare ökar hela tiden. Jag har också märkt att intresset för det har vuxit på samma gång. Nu vill jag berätta och visa min synvinkel på hur det är att vara kodare. Jag vill inte visa bara för mig häftiga saker, utan också diskutera de mera tuffa och svårare ämnen. Slutligen vill jag också visa att kodning är inte något 'black magic fu**ery', utan sist och slutligen relativt simpelt.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar