annasfoto

@annabetlehem

Skrivet av Anna Betlehem 25.11.2015 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Jag fick en komplimang av Michaela för ett bra tag sedan som verkligen värmde mitt hjärta. Hon berömde mig för min instagram-profil och jag tänkte att jag kunde göra ett litet inlägg om den nu. Bilderna här nedan är mina 45 senaste som är tagna 1 Juni och framåt. Jag tar det från början:

Jag är en av dem som skaffade instagram ganska tidigt, och som uppdaterade väldigt mycket i början. Jag har idag 659 bilder på min profil, vilket är ganska mycket om man jämför med de flesta av mina vänner, vilket beror till stor del på att jag inte raderat några av mina bilder, inte ens de ytterst slumpmässiga och märkliga bilderna jag lagade i 13-års åldern. Jag kan inte ta bort dem, fast jag skulle vilja, det är som att radera minnen. Jag tror inte heller att någon dömer mig utifrån en bild jag lagt upp för 4 år sedan och om någon gör det så kvittar det iallafall.

Skarmavbild 2015 11 24 kl. 14.24.2

Skarmavbild 2015 11 24 kl. 14.26.2

Min profil har ändrats en hel del genom åren. I början lagade jag upp nästan enbart foton tagna med systemkamera, och det gjorde jag ibland tre gånger på en dag (!). Någon gång efter att jag lagt upp ett foto på Rackartygarna och för första gången fått 100 likes (tyckte det var supercoolt då. haha!) blev jag med en gång extremt kritisk och noga med vad jag lade upp. Varje bild skulle vara tipp topp. På två veckor lade jag upp högst 2 bilder. Tröskeln för en bild att komma med i mitt flöde var extremt hög.

Skarmavbild 2015 11 24 kl. 14.26.32

I somras var vi 3 veckor i USA, som ni kanske vet. Då förändrades utseendet på min profil rätt mycket eftersom allt jag la upp var taget i USA på alla möjliga fina ställen. Jag ångrar i efterhand att jag inte uppdaterade mer, men man lär sig till nästa resa att inte vara så sparsam, strunta i människorna som eventuellt tycker att man uppdaterar för mycket. Jag har börjat tänka att det finns faktiskt en "avfölja" knapp, och om det inte passar, så är det bara att trycka på den! Jag har hellre 50 följare som tycker om vad jag lägger upp än 300 som varken uppskattar eller gillar ens bilder!

Skarmavbild 2015 11 24 kl. 14.26.3

Skarmavbild 2015 11 24 kl. 14.26.58

 Efter USA-resan blev min profil så småningom ganska översvämmad av blåa bilder av olika slag, vilket jag var superdupernöjd med. Jag gick med baktanken "Varannan blå, varannan mörk" vilket jag följde till viss del. Ännu idag försöker jag uppdatera med mycket blåa bilder, vilket är en riktig utmaning när man inte är på resande fot.

Detta har lett till att jag uppdaterar väldigt mycket på resor och väldigt lite när jag är hemma i Finland. Jag har verkligen målat in mig i ett hörn! Min instagram har blivit lite av en "reseprofil" nästan. Jag vet inte om någon märkt det eller om det syns så bra men nästan alla mina foton på instagram är tagna med min gopro-kamera. Jag älskar fish-eye effekten och hur den tar sig uttryck på instagram!

Jag har alltid haft en ide' i mitt huvud hur jag vill att min profil ska se ut. Det är inte ofta den lever upp till mina föreställningar, men när den gör det på ett ungefär känner jag mig så otroligt tillfredsstäld. Iallafall är jag glad att det är ett speciellt utseende på profilen som jag strävar efter och inte ett följarantal eller ett visst antal likes på en bild. Om jag strävar efter följare och likes hänger allting i andras händer, men har det med utseendet på bilderna att göra är det jag som kan kontrollera det, vilket är nice!

 

Om ni nu skulle vilja följa min profil så kan jag meddela er att jag heter @annabetlehem.

Vilket jag förövrigt heter på de flesta andra medier också som twitter, pinterest, vine, snapchat, tumblr, facebook osv..

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar