annasfoto

Att avsluta och börja ett år

Skrivet av Anna Betlehem 03.01.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Tänkte skriva litelite om nyåret, och om vår nyårsbrunch

31 December 2016 hade vi ju alltså brunch med Jessica, Emilia, Hanna, Hedda och jag. Ett bra sätt att avsluta året på. 

DDUI1140

LLPN2316

 På eftermiddagen fick jag bråttom och hann precis klä på mig och packa alla grejjer innan det var dags att fara till våra bekanta och äta god mat. Axel och jag körde sedan hem tillbaka och for vidare med våra kompisar.

MIZZ2366

QTWB6047

 Jag for till Hedda där också Emilia och Hanna var. Vi hann bara skåla lite i champagne så for vi iväg till en fest där Jessi var. Jag spenderade sedan nyåret mestadels med Jessica. Vi önskade gott nytt år till Hanna, Emmi och Hedda och så for vi till en annan fest. Min enda önskning för nyåret var att se raketer vid 12. Så blev det inte, men kompenserade med att ha ett överlag roligt nyår istället med en bästa vän och andra roliga människor. Bra så.

FQPL8546

WFJT2207

 Tyvärr har jag inte så många bilder från nyåret, och ännu mindre publicerbara. Endast några på champagneglas. Men men, tyder väl på att vi hade så roligt så vi inte hann med foton.

IZEV5407

QBFU9323

Första dagarna på året har det inte hänt så jättemycket. Igår var jag på promenix med Ella och sedan drack vi te och lyssnade på musik.

YBWX5358

VAUG2566

Idag jobbade jag från 7 till 13. Efter det for jag nästan direkt till Jessica där vi umgicks med Jenni. Det var verkligen roligt att vara vi alla tre, som det alltid är. Imorgon jobbar jag samma tid igen, sedan ska jag försöka vila - framför allt min rygg som värkt sen jag kom hem idag.

Hoppas ni fått en fin start på året! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar