Foto fran Anna Betlehem copy

Att hålla tal, gå på teater och längta efter helg

Skrivet av Anna Betlehem 24.11.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hoppsan, två dagar har gått sedan jag skrev nånting här. Har redigerat så otroligt mycket bilder sen måndagen så har helt glömt bort att publicera nånting också. Nåväl.

DSC 9

De senaste dagarna har jag varit väldigt förkyld. Var inte heller så smart att sova så länge på eftermiddagen igår eftersom nattssömnen sedan blev lite dålig. Igår hade jag som tur ledigt men på kvällen var jag en sväng till Know How-mässan. Idag steg jag upp och hade lite lejdon, sådan lejdon man har när man ska göra nånting man verkligen inte vill.

DSC 7

DSC 8

Vi skulle nämligen alla hålla tal i modda som ett avslut på talkursen jag gått. Sist och slutligen gick det så himla mycket bättre än jag hade tänkt och kändes så otroligt bra efteråt. Jag hade ett nyårstal och som den nostalgiska, sentimentala person jag är kan ni ju föreställa er hur det talet såg ut. Avslutade sedan med ett Håkan citat.. "Jag tror när vi går genom tiden, att...."

DSC 6

På eftermiddagen var vi sedan och såg Pleppo två på Wasa Teater med skolan. Älskar alltid att vistas på Wasa Teater. Lukten, känslan och allting där tar mig tillbaka till gamla fina minnen..

Ikväll ska jag fara på ett gympass med Emmi och imorgon blir det väckning halv 10. Ska försöka fixa en grej som jag kan berätta om senare om det lyckas! Efter en timmes skola blir det sedan fika med en fin kompis och på kvällen ska jag se avsnittet med stort A. Tror Skam kommer levera nånting riktigt najs denna vecka. Det känner jag på mig. På lördagen firas sedan våra sista artonåringar och ojoj så kul det ska bli. Är verkligen taggad inför det!

Där hade ni en liten sammanfattning på vad som händer och sker nu. God kväll!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar