Foto fran Anna Betlehem copy

Att inleda en vecka på bästa vis

Skrivet av Anna Betlehem 27.02.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Imorse skulle jag vakna tidigt, men ofta blir det inte riktigt som man tänkt sig. Jag hann läsa lite lite på studenten och drog sedan iväg till stan för att stiga in på Aroma i sällskap av Ella.

DSC 2581t

DSC 2561

DSC 2562

Vi hade knäppt lite bilder i kylan så det var verkligen skönt att komma in i värmen, dricka kaffe och äta en fastlagsbulle. Beta av samtalsämne efter samtalsämne, visualisera om framtida lägenheter och annat som är på kommande.

DSC 2569

DSC 2592oo

DSC 2595Jag hade faktiskt trott att det var fastlagstisdag förra veckan men slog mig för några dagar sedan att det ju egentligen är imorgon. Tänker ändå att man lika gärna kan fira en så bra dag flera gånger. Fastlagsbullar har jag alltid tyckt mycket om, men det där med mandelmassa har jag inte fastnat för alls. Även om det är så det ska vara.

DSC 2602s

DSC 2605

Efter en jättemysig fikastund gick vi vidare. Var verkligen ett bra sätt att börja denna vecka på.

Gillar förresten Aromas retrorutiga golv jättemycket. Hemma har vi också vitsvart-rutigt köksgolv men aningen större rutor. Drömmer om att ha smårutigt golv i mitt egna kök i mitt alldeles egna hem i framtiden.

DSC 2622ttt

DSC 2626

DSC 2633

Nu ska jag och Ella söka någon bra film att se och kolla den när vi väl hittat någon. Sleepover på en måndag tycker jag låter som en utmärkt plan. Hoppas ni också får en fin vecka. Är ju tydligen sportlov vilket helt undgått mig som ändå är ledig!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar