Foto fran Anna Betlehem copy

Avskedsfest & Konstens natt

Skrivet av Anna Betlehem 07.08.2015 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

8Igår var det, som de flesta vasabor vet, Konstens natt!


Min kväll började klockan 6 i Vikinga där vi hade avskedsfest för Emilia med en drös härliga flickor, bl.a fick jag träffa Emelie som nu äntligen kommit hem från Australien! så en Emmi välkomnade vi hem och en Emmi tog vi farväl av, båda som utbytesstudenter. Vi åt först tårta och sådant..

Sedan fick Emilia lite avskedsgåvor av oss. 10-11-tiden bar det av till stan för att kolla läget där, dock hade det minskat med folk ganska ordentligt när vi kom men vi träffade iallafall ganska många vi kände. När jag tänker tillbaka på kvällen spenderades den med majoriteten av folk som gick i min gamla högstadie-klass vilket var roligt! kvällen slutade där den började, hos Emilia i Vikinga.

Jag har nu suttit och försökt ladda upp bilder i tre timmar men nätet sviker mig hela tiden eftersom jag är tvungen att dela från telefon till datorn, eftersom jag inte är hemma. Att vara bloggare och samtidigt inte vara hemma är tufft!

Men nu orkar jag inte längre så resten av bilderna får ni se senare! Jag har ett världsklassigt tålamod, tro mig! men någon gång får det vara nog!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar