annasfoto

Bloggevent på Marimekko

Skrivet av Anna Betlehem 06.11.2015 | 1 Kommentarer

Min torsdagkväll var lite utöver det vanliga. Vi hade nämligen en bloggkväll på Marimekko med Sevendays vilket var superkul! Runt halv 7 träffades vi, ett gäng bloggare, i butiken här i Vasa. På plats var två stycken trevliga marimekko-tjejer som serverade lite småplock och berättade intressant saker om Marimekko och produktionen av tygerna och kläderna. DSC 9

DSC 13

Det var roligt att träffa Ella igen efter att vi båda har varit bortresta!DSC 10

Vi tittade på de olika fina mönstrena på tygen som många är runt 60 år gamla. Vi tittade i kanterna på tygen där det på vissa stod 1952 och liknande. Många gamla mönster återkommer alltså igen vilket jag tycker är så fint! DSC 11

DSC 3319

Rebecca var även med. Underbart vacker som alltid. DSC 12

Rebecca blev stylad med Marimekko-kläder. Här är en outfit som passade utmärkt på henne: 

DSC 3328

..och sprudlande glada Michaela, hon var också på plats! Tänk vilken värld vi hade levt i om alla människor var så glada och snälla som henne! 
DSC 14

Ella och jag passade på att ta ett snabb spegel-foto. 
DSC 3330

 

Ursäkta så mycket att detta inlägg som så sent. Jag har suttit och testat mitt tålamod i flera timmar p.g.a överfull och långsam dator. Det som står högst på min inköpslista nu är en ny hårddisk! 

Måste ju även önska er en fortsatt bra fredag och trevlig helg! kram.A

Kommentarer

  • Michaela Finne 10/11/2015 1:43pm (4 år sen)

    <3 <3 <3 Anna, du är bara för härlig du. Det var så kul att ses förra torsdan. Du är pärla. Kom ihåg det. Allt gott och massa kramar! :)

    • Anna Betlehem 11/11/2015 4:52pm (4 år sen)

      All kärlek tillbaka till dig! Kram!!

Skriv en kommentar