Foto fran Anna Betlehem copy

Visa alla inlägg skrivna mars 2012

KULKUL

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 31.03.2012 | 5 kommentar(er)

Kategorier:
hej, igår efter skolan var Jenni och jag framåter till stan och sen for vi till mej och hämta nå saker och sen for vi till Jenni, hos henne såg vi på KickAss (påkvällen) och så prata vi ganska länge. sen somna vi. imorse sov vi ochså ganska länge, och bestämd redan igår att vi int sku fara på träning. Idag har vi lagat ansiktsmask och så var vi ut en stund och fota. sen typ kl.2 tiden måsta jag fara hem.
hoppas ni hade en bra fredagskväll och att ni får en lika bra lördagskväll :D själv ska jag nog bara vara hemma.
//Ann@

Botniahallen

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 29.03.2012 | 1 kommentar(er)

Kategorier:
hej, idag efter skolan for jag till Jenni, där åt vi mellanmål och sånt , sen gick vi till mej och typ kl.5 for vi till botniahallen med Ida och Sofia, där åkt vi rullskrinnskor och så sprang vi å nånting. blev väl nånting kring 20 varv. då jag kom hem gick jag i dushen och sen såg jag på biggest looser finalen. Nu ska jag gå och sova. Gonatt
//Ann@

NY Header

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 28.03.2012 | 11 kommentar(er)

Kategorier:
Heej, idag händ de int nå speciellt i skolan. sen hade vi hejjarklacksträningar och så for Jenni och jag hem till mej med buss, och vi har ätit mellanmål...och så har Jenni hjälpt mej att fixa lite ny header och sånt .TACK Jenni . Nu ska vi fara till Jenni och sen ska vi på Bio (hungerspelen)
ha en bra Onsdag :)
//Ann@

+++Statistik++++

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 27.03.2012 | 3 kommentar(er)

Kategorier:
heej, idag var jag som vanligt i skolan sen var jag med Jessica till stan och så for vi hem och sen till sundom på sånglektioner och band, gick bra idag. sen for mamma och jag till H&M och köpte lite småsaker. När jag kom hem såg jag på top model sverige (favoritprogram) och sen tog ja fram datorn och plötsligt så hade de kommit ganska mycket kommentarer (tack för dem) + att statistiken hade gått upp gaaaanska så mycket. sånt blir man glad av :)
å som ni kanske märker så har jag bildbrist just nu även om min dator innehåller över 35000 bilder
men sku måsta ta nå lite nyya .
Ha de så bra <3<3<3
//Ann@

Dag3: min favoritplats

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 26.03.2012 | 27 kommentar(er)

Mina två absoluta favoritplatser är nog Västerås och Köklot. ääven teneriffa men jag har ju som varit där 3 gånger meeen nog kan man väl kanske kalla de för en favoritplats ändå, sen tycker jag ju nog om att vara hemma ochså :D <3
Västerås
Köklot
//Ann@

TVtittande

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 26.03.2012 | 6 kommentar(er)

Kategorier:
Hej, idag är det måndag.var typ vanlig skoldag, förutom att vi hade musikcafe' (sjöng int) efter skolan sku jag ha velat fara till stan med nån kompis men de var typ ingen som kunde så då for jag hem och har sitt på teve sen dess typ.heh..
Dsc_0003_167370473_large
favorit i reeepris (har reprisa denhär bilden 100 gånger men tycker så
mycket om den)
hoppas ni har haft en bra måndag ;)
//Ann@

VATTEN

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 25.03.2012

Kategorier:
Dethär är igentligen såna foton som jag tog i början då jag fick systemkameran, vattenbilder och blombilder...nåjå men jag skulle äta en apelsin och den smakade int nå gott så jag tänkte jag skulle göra nåånting med den innan jag slänger den så jag fotade lite, är ju ändå ganska kul att fota vatten och sånt. 
//Ann@

Dag2: Någon/några du alltid har roligt med

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 25.03.2012 | 13 kommentar(er)

Här e bilder på några av di jag alltid har roligt meed, såklart finns de ochså andra jag har roligt med men nu har jag int bild på dem :) <3
ALEXANDRA
JENNI
SOFIA IDA HANNA EMILIA
JESSICA
//Ann@

Träningsmatch

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 25.03.2012

Hej, "imorse" hade vi då träningsmatch mot vörå (97-98) de gick no helt bra. och de va jämt.Måst å bara säga att ni alla i bk-48 spela jättebra, själv spela jag dåligare än jag nånsin har gjort, och så krocka jag me sidan i nån och allting blev helt suddigt och så föll jag helt kontsigt,sen steg ja upp tillbaka och var helt vinglig och konstig, uush de va hemsk. nåja. då jag kom hem gick jag och sova och sov ganska länge. sen har jag klippt av ärmarna av nån sjorta och en jeansjacka och fixat lite sånt.
ojj oj nu blev de ganska myki text igen, :/ :P
//Ann@

Dag1: En resa jag minns

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 24.03.2012

är omöjligt att välja ut EN resa så här kommer bilder från flera resor. tex. PARIS. då vi var till eiffeltornet och disneyland, då var det supervarmt, närmare 40 grader varje dag, vi shoppade ochså en hel del där. och TENERIFFA. dit har vi varit 3 gånger men jag har inga bra bilder från de två första så ja lagar från nu senast då vi var där. förra våren ,de var ju såklart superskönt och roligt, där, vi shoppa,simma,sola,körde runt hela teneriffa osv, sen såklart alla resor till SVERIGE;  jag har varit dit flera gånger per år sen ja föddes men ändå har jag som inte  massor med bilder därifrån. och såklart nu då vi var på melodifestivalen, de kommer jag ju aldrig glömma och inte heller skolmusik och norbusang. då jag var mindre reste vi ju massor runt i finland också me då fota int jag :)) och ännu Norge hör till en av di resor ja aldrig glömmer, dit var vi förra sommaren :) nåja, ja sku kuna berätt om alla resor vi varit på men de gör jag int nu ;)
//Ann@