Foto fran Anna Betlehem copy

Visa alla inlägg skrivna april 2012

GONATT

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 29.04.2012

Kategorier:
Hej, nu går jag och sover efter en rolig,solig och väldigt lyckad dag, efter att vi hade varit hos Alexandra så for vi igen till oss och åt mat och så börja Alexandra och jag laga en musikvideo sen kl.11 typ for di hem. imorgon fortsätter vi med den . för imorgon ska vi till dem och ja, tvätta fönster :))
//Ann@

LONGBOARD

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 29.04.2012

Kategorier:
Efter att vi hade varit hos oss hela förmiddagen så for vi till Alexandra o Li  och där åkte vi longboard. de va jätteroligt. skulle vilja ha en egen longboard för de e ju nog myckeroligare än vanlig skateboard!
//Ann@

Picnik

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 29.04.2012

Kategorier:
Hej. idag då kicki,dan,mamma och pappa tvätta alla våra fönster så hade Li,Alexandra,Axel och jag Picnik. De va jätte varmt och soligt.
//Ann@

Jenni och Alexandra

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 28.04.2012

Kategorier:
hejhej, igår efter skolan var ju Alexandra,Jag och Jenni och shoppa. de var jätteroligt, fick nog hem en del saker men eftersom att pappa har lånat min kamera till nån spelning så jag kan int visa bild på de nu . nåja men sen for vi till Jenni och sova över och så såg vi på en film osv,de va jätteroligt, imorse steg vi opp tidigt och Alexandra for på träning och Jenni och Jag på match, den var nog ganska rolig :) SEN for jag hem och sen for vi till Mommo och var där med alla kusiner och sen for vi till Vierinens.
ha en bra lördagskväll
//Ann@

Macskal.se

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 26.04.2012

Kategorier:
Hej, här e lite bilder på vad jag ska önska mej till födelsedag. de e som klistermärken man ska lägga på datorn och så lyser ju äpplet :) tycker dom är superfina . finns också skal som täcker näästan hela datorn, skulle gärna ha ett sånt mintgrönt eller rött :) . HÄR hittar man dem.
MS Love StickerMS Fall StickerMS Peace & Love StickerMS Hello Kitty StickerMS Homer StickerMS Stick-Man StickerMS Stylish StickerMS Shoe StickerMS DJ StickerMS OVO StickerMS Monkey StickerMS Eat StickerMS Apple Juice StickerMS Mimmi StickerMS Bubbles StickerMS Butterfly Sticker

//Ann@

Dagens outfit

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 26.04.2012

Kategorier:
Hej. tog lite bilder på vad jag hade på mej idag men int fick jag nu så jätte bra bilder och så e de en massa saker i bakgrunden  men men. sjorta - pappas gamla . svartkofta- cubus. tights- HM .skor- vet int :D
//Ann@

KVÄLLENS

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 25.04.2012

Kategorier:
Hej,hej, tog lite bilder på vad jag hade på mej på vårkonsterten. klänning-Fått av Jenni (hm) , Jeansväst- är igentligen en jeansjacka från då ja va liten men klippte av ärmarna . Tights-Ginatricot. Hade ännu mina kängor som e från nån skobutik :D ..
//Ann@

FINSKAPROV

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 25.04.2012

Kategorier:
Hej- blogga int nå igår för då var de bara finskaprovsträning,sång,band och panikfinskaprovsträning . och jaa finskaprovet hade vi ju ida och 3 första sidorna laga ja kanske på 5 minuter med ett stooort smile på läpparna men sen kom jag till sista sidan och då fick man börja fundera lite mera men jaa , de gick väl  nog sådär helt okej,,, NÄÄÄMen Javetint :D Ikväll ska jag med Emilia och Jenni på Vikingas vårkonsert .
heh, ännu en gammal bild :P :D
//Ann@

HistoriaProv med Jenni

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 23.04.2012 | 2 kommentar(er)

Kategorier:
Hejhej, idag har de varit en ganska vanlig måndag :D efter skolan kom Jenni till mej och vi skratta åt directionators och så öva vi på hissaprov. sen kl, halv8 nångång måsta jenni fara hem och jag fortsatt med historian, och jaa vi har ju provet imorgon och i övermorgon har vi finskaprov som jag int har övat nästan nåå till, åå de e så jobbit då vi allti ska ha 2 prov I RAD som dagarna efter varandra (jag blir så frustrerad jag vill bara kasta min miniräknare på en krukväxt :D ) hhaah....si @lillabloggen :D :D :D ..så fattar ni :Phaha, tyckt bara denhär bilden va ganska "likt oss" :D :D

//Ann@

YOUTUBE

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 22.04.2012

Kategorier:
Hejhej,sitter just nu och underhåller mej med mina "favorityoutubare" fast jag igentligen borda öva på finskaprov men men , tar de senare på kvällen. Nåja första två videona är av @thecomputerned01 , honom har jag "följt" ganska länge , och sen @lillabloggen.  hans filmer har jag int sitt nå länge, men hitta de via Kissies blogg , heh. sista är då anagina som säkert di flesta nån gång har "sitt" . vet int riktigt om ni har samma humor som mej eller  om ni tycker dihär e jättetråkiga men jåå :)) <3
iframe>
//Ann@