Foto fran Anna Betlehem copy

Visa alla inlägg skrivna maj 2012

BE AWESOME

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 31.05.2012 | 2 kommentar(er)

Kategorier:
Hej, efter skolan for jag till Jenni , vi baka en kaka och så cykla "vi" till citymarket efter kakao och sen tillbaka hem och så åt vi , och den blev nog jättegod, sen typ halv6 måsta jag fara hem (jag gick) och där hemma städa jag rummet och så har jag hängt upp mera "plansher" (*papper med olika texter på) men de e bara de att alla mina väggar börjar bli fulla , måst böri använd take :D nåja här e en till bild från instagram idag , då jag laga dem , kan laga bättre bild sen typ i morgon . för  jag har int ännu hängt åpp alla :)
//Ann@

DAGENS

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 31.05.2012

Kategorier:
Hej, idag hade vi ju sista vanliga skoldagen för imorgon har vi nå såndä olika fotboll.kubb osv , där vi vasklot (tror jag) men iallafall så hade vi två första timmarna syslöjd (har nästan aldrig haft så mycke pollenallergi som då , fastän vi var inne och de int syndes så myki på utsidan men iallafall tog de ont) nåja men sen hade vi hissa och sen engelska , och sista gången någonsing med J.L (vet int om ja ska skratta eller...skratta) :D Nåja här e en bild på vad jag hade på mig ,  bilden e från instagram och de är Ida Nygård som har tagit den :)
//Ann@
SNART ÄR DET SOMMARLOV!!

ONSDAG

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 30.05.2012 | 2 kommentar(er)

Kategorier:
Har bloggat superdåligt denhär veckan men idag hade vi två första timmarna helt vanligt och sen resten av dagen hade niorna nå programeftermiddag, de var jättebra och roligt sen sluta vi och Hanna och Jag for och köpte glass medan Jenni och Iisa var och köpte vårrulle sen träffades vi på bussen, när jag kom hem fick jag för mej att jag sku fara ut och springa så de gjorde jag sen kom jag hem och åt och sen for jag o sofia och spelade fotis till andvägen med jenni och jessica och Jens och joel och felli , de var kul men sen blev det kallt och jag fick ont i huvu och efter ett tag gick di andra med på att fara hem . nu sitter jag o sir på teve :)
några bilder på Zita jag tog igår ;)
//Ann@

Staffettkarnevalen 2012

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 28.05.2012

Kategorier:
hej, kom ju hem från staffettkarnevalen sent på lördagkväll och sen på söndag sov jag till typ halv2 sen for vi till köklot och jag simma första gången iår. de var ganska varmt. Nåja men här e några bilder från staffetkarnevalen , på fredagen var vi till borgbacken och på lördagen  var vi p åsjälva staffettkarnevalen och vi stod och ropade i 11 timmar och de var så kul o de gick så bra , vi fick hedersomnänmande och bästa ramsa och vi sku ha vunni om int borgare sku ha vunnit förra året så igentligen så var vi ju bäst
tog int alls nå myki bilder och jag hade bara med digitalkameran + att jag filma mest då jag ska laga en staffettkarnevalen 2012film och om de blir bra så kommer den på youtube och bloggen :))
//Ann@

EUPHORIA!

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 27.05.2012 | 1 kommentar(er)

Kategorier:
Ända sedan vi var på melodifestivalen och Loreen vann så har jag varit säker på att hon skulle vinna Eurovision song contest men sen tänkte jag att man int ska hoppas för mycket så man blir besviken men de fanns ju ingen meningen med det för hon vann ju! , hon fick poäng av alla länder förutom ett. och typ 18st 12:or om jag int minns fel. Efter Melodifestivalen bestämde vi oss att om Loreen skulle vinna så sku vi (Hanna,Sofia,Emilia,Ida och jag + våra familjer) fara på ESC 2013 i Sverige och det gjorde ju hon som sagt så då ska vi ju fara på de, kommer bli så kul ,de är bara de att det är fortfarande 365 dagar kvar tills dess :D
Min bild
ps. TACK till alla som har röstat på Loreen både i delfinalen och Ikväll! :)
//Ann@

Staffettkarnevalen

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 25.05.2012

Kategorier:
hej, igår blogga jag inget men det  var torsdag och jag packade till staffetkarnevalen, som vi far på idag klockan 11 . jag ska sitta med Jenni i bussen och så ska vi till borgbacken , på lördag ska vi vara på stadion och heja, kommer få så ont i halsen. Vi bor på hotell och så kommer vi hem på Lördagkväll, Jenni och jag sir på ESC i bussen hem i hennes dator :))
//Ann@

HEMMA!

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 23.05.2012

Kategorier:
Hej, nu har jag kommit hem från matchen, vi VANN nästan. nåja men de va suuupervarmt där, (vi spela inne) och jag var så trött i huvu så de gick nästan int att spela. nåja men iallafall, nu e jag hemma och sku måsta börja packa till staffettkarnevalen men tror tyvärr att jag int hinner för det är ganska sent. får ta de imorgon..
gammal bild
//Ann@

Seinäjoki

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 23.05.2012

Kategorier:
Hej, imorse var de ganska svårt att stiga opp för jag var gaaanska trött. i skolan händ int de nå speciellt. efter skolan hade vi hejarklacksträning, UTE, solen lyst i mina ögon så jag fick huvudvärk och så fick jag ont i halsen osv. sen for jag hem med buss,me Jenni och kl,5 borde Ida komma hit och sen ska vi till seinäjoki på match.
//Ann@

Musik från "the perfect man"

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 22.05.2012

Kategorier:
Hej, såg "the perfect man" igår och här e två låtar från den som jag alltid har tyckt om men aldrig vetat vad de har hett, men så läste jag i eftertexten då och sen sökt jag dem på datorn :))
//Ann@

Matlagningstävling

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 22.05.2012

Kategorier:
Hej, idag kl,5 började matlagningstävlingen Borgare vs Övis. båda lagen fick en låda med en massa råvaror och så sku man laga förrätt,huvudrätt och efterrätt av det. minns int exakt vem som gjorde vad men jag lagade efterrrätten med Lotta,Wilma och Jennie, vi lagade först nån kräm/kvarg liknande sak som blev jättegod och sen sku vi laga marräng, och de blev typ aldrig till nånting vi laga om den 5 gånger, och sen blev de helt panik och så var sockret slut så då laga Jenni och jag bara nå snabbt av ägg, och så sku de i ugnen och efter ett tag då vi sku ta ut den så började brinna i ugnen och alla blev helt ganla och så hade bärkrämen skärt sej så då laga vi bara nå fruktgrej med grädde blandat med de där som hade skärt sej och nog blev det helt bra tillslut, Övis vann. men vi var nog ändå minst lika bra.
//Ann@