Foto fran Anna Betlehem copy

Visa alla inlägg skrivna juni 2012

Lång Dag

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 30.06.2012 | 1 kommentar(er)

Kategorier:
Hej, imorse då vi (jenni o jag) skulle stiga upp så tog de lite länge för mej men vi kom no opp till slut. sen kom Jennis pappa å förde oss till vår första match. den gick sådär, motståndarna var ganska bra, sen gick jenni och jag och åt och sen börja andra matchen , och den sku no ha kuna varit rolig men icke, inte för mej iallafall, Pågrund av vissa onödiga saker!.Sen kom jag hem och böt om och så hämtade vi Jessica , och sen for vi till wasalandia och då vi kom dit så spöregnade det så de tog ju inte nå länge innan vi blev genomvåta, och vi åkte mest i superspin,vikingaskeppet och stockarna, sen när de hade slutat regna så kom Rebecca,Felicia och Sofia och så var vi med dem, och åkte i olika saker, Sen nångång 6 tiden hämtade pappa mej och Jessica och så for vi hem , sen då jag kom hem satte jag mej i soffan med täcke och kudde och sånt och så låg jag en stund och bara tittade på teve, och då märkte jag hur ont jag hade i armarna,benen och fötterna :( sen har jag int gjort så mycket annat efter det några bilder från igår ;) , IMORGON har vi sista matchen och den SKA vi vinna!! visst?  (Gonatt)
 
 //Ann@

Gonatt

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 29.06.2012

Kategorier:
Hej,idag har vi ju då spelat två matcher, di gick int nu sådär jättebra men de var iallafall kul, förutom att Matilda stötte armen jättehårt och jag fick sen höra att hon typ hade fått en spricka eller nånting (ajj!) , men ja iallafall efter matcherna for jag hem och efter en stund kom Jenni till mej då hon hade slutat jobbet, Var ju också WFC Disko eller vad man nu ska kalla det , men Jenni och jag bestämd oss för att inte fara , dels för att vi inte hade nånting att ha på oss och sen så har vi ju inte världens coolaste dancemoves (tvärtom!) så vi hade eget disko, haha! skratta så myki så jag fick ont i magen :D sen åt vi och efter en stund gick vi ut på en liten fotorunda , på vägen hem såg vi två söta igelkottar som jag fotade, 1 bild finns i förra inlägget :) Men nuu ska vi börja sova för att imorgon så har vi två matcher som börjar ganska tidigt , alltså måste vi stiga upp ganska tidigt också :DD 
    //Ann@ 

Ömmm Jag?

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 29.06.2012

Kategorier:
Hejjhejj ^^
-
Ja hej igen ^^ Ömm det här är Jenni som gästbloggar hehe -_- Ja nå inte har jag någonting att skriva om egentligen, har sommarjobbat för sista gången idag, jejjjj. Sen vara jag på några fotbollsmatcher och så kom jag hit till Anna. Jag skall sova över här och vi har haft det sååå roligt ^^ Vi har (iaf jag) skrattat ihjäl flera gånger, haft et eget disco haha och så har vi varit och fotat. Vi såg några två jätte söta igelkottar på vår FOTORUNDA (#internationalcapslockday). Bilderna har ANNA tagit, så jag tar inte till mig äran heheheheheheh :3
Ja men imorgon skall jag på fotbollsmatch igen >.< Få se hur jag orkar stiga upp imorgon, är dödstrött *.*  ja men nu var den här GÄSTBLOGGNINGEN ÖVER så ja... Hejdå?

SVENSKA RAPTEXTER

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 29.06.2012 | 1 kommentar(er)

Kategorier:
När man lyssnar på Snooks och Petters (o alla andra svenska rappare för den delen) Genialiska genomtänkta texter vill man bara skriva alla deras låtar på väggen och sen läsa igenom det tusen gånger <3 och allt dom sjunger är så j---a sant, dessutom skriver dom mest om seriösa o Allvarliga saker och sånt, inte som t.e.x pitbull och såna :D enda engelska rapparen jag lyssnar på och faktiskt tycker myki om e Eminem. 
//Ann@

Fast du inte lyssnar vet ja att du hör ändå

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 29.06.2012 | 1 kommentar(er)

Kategorier:
Lyssnar på låtar som får mej att minnas förra sommaren när VeronicaMaggio minst sagt var sommarens svenska artist, har inte lyssnat på Veronica maggio på jättelänge såhär ordentligt, på alla låtar för jag har varit så upptagen med OneDirection och BELIEVE men ja, kl. är nu 1.40 , sku snart måsta börja sova efter som att vi har två matcher imorgon, Vi hade vår första vasa football cup match idag och den gick jättebra, det blev 1-0 till dem men dedär ena målet skulle lika gärna ha kunnat varit vårt (attans..), men nöjda var vi iallafall. Efter matchen for Ida och jag och simmade till Vikinga stranden och där var det kallt. 
 
 //Ann@
 
 

SJu sorger och åtta bedrövelser seeeen...

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 29.06.2012

Kategorier:
Hej,idag har vi ju haft match, det gick bra, 1-0 till dem , men vi skulle likagärna ha kunnat vinna

sanningar,åsikter osv

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 28.06.2012

Kategorier:
//Ann@

SpiceGirls

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 28.06.2012

Kategorier:
Har kommit upp en del nya bilder på nätet på spice girls och också en film när de är några som har berättat om dem och sånt, och för nått år sedan när Hanna,Emila,Jag,Ida och Sofia tyckte gaanska mycket om Spice girls så sade "dom" att Spice girls skulle göra come back i London år 2012 på OS , och eftersom det är 2012 nu så borde de ju vara det dom gör , men ärligt talat har dom alla ändrats en del, som t.e.x Geri,H . hon sir nog ganska olik ut från spice girls tiden , men de är kanske också bara för att hon har annan hårfärg , och Melanie,B , som nästan förknippades med sitt "affro" hår har helt annan frisyr , men hehe, int kan man ju förvänta sej att dom ska si likadanna ut hela livet heller, då största delen av dem är mammor och sånt  . Men iallafall, efter att jag har läst lite mer på näte så sir de mer ut som att di ska göra nåt i stil med en musical eller film med alla deras låtar precis som "mamma mia" . nåjå, men vi får väl hoppas att de blir nånting iallafall, som de säkert blir :D och denhär (första)bilden är tagen på samma ställe som där dom spelade in "wannabe" :) 
hanna,Sofia och Jag på Julfesten i Sexan :)ojoj.. 
hanna föreställer VictoriaBeckham,Jag - EmmaBunton och Sofia MelanieC :)
 
 //Ann@
 
 
 

varit på träning

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 27.06.2012

Kategorier:
Hej, nu har jag kommit hem från träningen, den var nog helt bra, förutom att int Jenni var på den så man hadd int riktigt nån att diskutera 1D och såna saker med men jag antar att de int igentligen e de som e meningen med fotisträningar men ändå :P Nu ser jag på tv och är på datorn på samma gång, ska kanske gå ut en liten stund , får se, Imorgon har vi första vasa footballcup matchen, men de är först på eftermiddagen nångång , så på dagen ska jag kanske till stan och köpa en fjärrkontroll till kameran men de kan no va osäkert att ja far för ja vill int fara själv och de krävs nog ganska myki övertalning för att Axel ska följa med men de sir ja ju då imorgon (ifall int nån kompis har lust o komma me?)
 
//Ann@

Träning

Skrivet av anna.betlehem@gmail.com 27.06.2012

Kategorier:
Heej, nu far jag på träning till envallen tror ja de va, Ida och hennes mamma sku hämta mej kvart över så dom borde komma om 1 minut :D men bloggar nog mera ikväll sen :))

//Ann@